SIN SNIMIO OCA KAKO UMIRE, TVRDI DA SE ODLAZAK DUŠE VIDI IZMEĐU 4.30 i 4.45 MINUTA: Uznemirujući video! (VIDEO)
Odlazak duše, ilustracija, Foto: Youtube printscreen/Mark Noonan

tuga!

SIN SNIMIO OCA KAKO UMIRE, TVRDI DA SE ODLAZAK DUŠE VIDI IZMEĐU 4.30 i 4.45 MINUTA: Uznemirujući video! (VIDEO)

Snimak “odlaska duše” vidi se između 4.30 i 4.45 kako nešto u obliku mehura iznenada, ali polako i sa određenom putanjom odlazi od tela Džozefa Denisa Nunana na gore

Objavljeno: 10:22h

Amerikanac Mark Nunan iz Misurija postavio je pre tri godine na Jutjub uznemirujući snimak poslednjih minuta života njegovog oca Džozefa Denisa (89).

Na snimku se, kako Mark tvrdi, vidi kako duša njegovog oca nakon poslednjeg izdisaja napušta telo i odlazi. Sve se to događa dok sin ocu u čast peva pesmu “Amazing grace” držeći ga za ruku.

Snimak “odlaska duše” vidi se između 4.30 i 4.45 kako nešto u obliku mehura iznenada, ali polako i sa određenom putanjom odlazi od tela Džozefa Denisa Nunana na gore.

Snimak je ovih dana aktuelizovan jer je na jednom popularnom sajtu za reinkarnaciju i prelaske duše iz jednog tela u drugo objavljen Markov video, posle koga se i on javio i ispričao još jednom kako je sve doživeo 2018. godine.

– I danas verujem da je njegova duša napustila telo kada sam ja sve snimao. Želeo sam da imam poslednju uspomenu na oca, trenutak kada nas napušta. Sedeo sam tog popodneva kraj njega, očekivala se smrt. Doktori su mi rekli da će se u slučaju smrti, minut-dva pre toga njegovo disanje promeniti, kao i da će se on grčiti i izgledati kao da gubi vazduh. To se i videlo u prva dva minuta snimka. Čim je počeo da se grči, ja sam ga uhvatio za ruku i otpevao njegovu omiljenu pesmu. Negde posle četvrtog minuta primetio sam u sobi nekakav mehur kako kao da izlazi iz njegove ruke i odlazi. Posle sam bezbroj puta posmatrao snimak. Ubeđen sam kako je to bila njegova duša koja se opraštala od tela, mene, ovozemaljskog života – rekao je Nunan.

Na snimku koji je pogledalo nekoliko miliona ljudi, Džozef Denis Nunan preminuo je na miran način i okružen sinovljevom ljubavlju.

– Mnogo toga mi je dao u životu. Ma, sve. Kakav bih ja to bio čovek kada ne bih bio uz njega u poslednjim trenucima njegovog života. Snimak je zapravo nastao i da bi moja sestra, odnosno njegova ćerka mogla kasnije da ga pogleda. Pošto nije bila u stanju da sedi kraj njega dok je umirao. Poslednje dve godine života borio se sa opakom bolešću. Nije više imao šansu – pojasnio je Mark.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.