"ŽIVEO RATKO MLADIĆ": Tviter uklonio objavu Dodikove ćerke!
Gorica Dodik, Foto: printscreen tviter

PODRŠKA

"ŽIVEO RATKO MLADIĆ": Tviter uklonio objavu Dodikove ćerke!

Kompanija Tviter je obrazložila da je njena "istraga pokazala da je ova objava prekršila pravila kompanije Tviter. Prekršeno je pravilo o 'glorifikaciji nasilja"

Objavljeno:

Društvena mreža Tviter uklonila je objavu Gorice Dodik, kćerke predsedavajućeg i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, u kojoj je pružila podršku oosuđenom komandantu Vojske RS Ratku Mladiću.

Pošto je Mladić pre dva dana u Hagu pravosnažno osuđen je na doživotni zatvor zbog ratnih zločine u BiH, među kojima i zbog genocida u Srebrenici.

Gorica Dodik je u tvitu napisala: "Živela Republika Srpska! Živeo Ratko Mladić! Živeli svi heroji Vojske Republike Srpske!".

Potom su neki od korisnika Tvitera prijavili te njene objave, a ta društvena mreža ih obrisala.

Kompanija Tviter je obrazložila da je njena "istraga pokazala da je ova objava prekršila pravila kompanije Tviter. Prekršeno je pravilo o 'glorifikaciji nasilja".

Gorica Dodik je potom napisala na Tviteru: "Prijavom mog profila i brisanjem tvitova me ne možete ućutkati, niti promeniti moje mišljenje. Meni ste dokazali da sam u pravu. Nikada nisam čitala niti me je zanimalo koga vi veličate, niti mi je palo na pamet da vas pokušavam uveriti da grešite. Ja to obrišem i mirna mi je duša i savest".

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.