ČLANOVI GRUPE DARKA ELEZA PRIVEDENI: Miloš Obradov i Nedeljko Lizdek uhapšeni zbog ubistva sarajevskih policajaca!
ilustracija, Foto: klix.ba

KONAČNO!

ČLANOVI GRUPE DARKA ELEZA PRIVEDENI: Miloš Obradov i Nedeljko Lizdek uhapšeni zbog ubistva sarajevskih policajaca!

Elez je izručen iz Srbije i po rešenju Suda BiH se nalazi u pritvoru

Objavljeno:

MUP Republike Srpske uhapsio je Nedeljka Lizdeka i Miloša Obradova iz Istočnog Sarajeva zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa delovanjem kriminalne grupe Darka Eleza!

Kako se saznaje obojica su uhapšeni u okviru istrage koju MUP RS vodi u saradnji sa Tužilaštvom BiH o delovanju Elezove grupe.

- U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenima s ciljem rasvetljavanja više teških krivičnih dela za koje postoje osnovi sumnje da su počinjena od strane kriminalne grupe na čije je čelu bio Darko Elez - kaže izvor blizak istrazi.

Elez je izručen iz Srbije i po rešenju Suda BiH se nalazi u pritvoru.

Obradov 2019. godine bio privođen u istrazi o ubistvu dvojice sarajevskih policajaca.

Miloš Obradov i Nedeljko Lizdek ranije su privođeni u okviru istrage ubistva Damira Ostojića zvanog Šijan (43) i ranjavanja njegove nevenčane supruge Sandre Jošić, koji su izrešetani u automobilu 5. septembra 2018. godine u Banjoj Luci.

Obojica važe za članove automafije iz Istočnog Sarajeva i u početnoj fazi istrage Šijanovog ubistva dovođeni su u vezu sa krađom Škode Oktavie, koja je korišćena u zločinu. Vozilo je kasnije pronađeno zapaljeno u Piskavici kod Banje Luke.

Takođe, prethodno su dovođeni u vezu sa učešćem u ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Više od pola godine su proveli u pritvoru i u nedostatku dokaza su pušteni na slobodu.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.