DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BRČKOG: Nakon svađe vozilom pokosio ljude!
Policija, Foto: Profimedia

jezivo

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BRČKOG: Nakon svađe vozilom pokosio ljude!

Kako je ranije saopšteno iz brčanske policije, jedna osoba je zadobila teške

Objavljeno: 23:08h

Stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 19:50 sati dogodila u mestu Gornji Rahić kod Brčkog, a u kojoj je poginula jedna osoba, dok je više osoba povređeno, prethodila je svađa, saznaje „Avaz“.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je u konfliktu učestvovalo nekoliko osoba. Nakon konflikta, jedna od aktera je seo u vozilo i pokosio više osoba na terasi jednog ugostiteljskog objekta.

Kako je ranije saopšteno iz brčanske policije, jedna osoba je zadobila teške povrede od kojih je u toku noći u bolnici u Brčkom preminula.

Na licu mesta je pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen uviđaj. Uhapšen je Č. E. (25) iz Maoče, nastanjen u Rašljanima, koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju i za teška krivična dela protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine te izazivanje opšte opasnosti.

Na društvenim mrežama ubrzo se pojavio snimak koji je nastao nedugo nakon nesreće. U jezivom snimku se vidi kako povređeni leže na asfaltu, dok se građani i svjedoci teške nesreće hvataju za glave.

Bonus video:

01:17

Saobraćajna nesreća na Voždovcu: Automobil udario dečaka na pešačkom prelazu

(Espreso / Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.