OTAC I SIN (4) TRAGIČNO IZGUBILI ŽIVOTE SLETEVŠI U NERETVU: Obdukcija utvrdila uzrok smrti
Neretva, Foto: Youtube/printscreen

tragedija u bih

OTAC I SIN (4) TRAGIČNO IZGUBILI ŽIVOTE SLETEVŠI U NERETVU: Obdukcija utvrdila uzrok smrti

Telefon A. K. koji je pronađen u nedelju, dan od njegovog nestanka, na kružnom toku pre Avijatičarskog mosta, poslan je na veštačenje u Federalnu upravu policije

Objavljeno:

Prema informacijama, u četvrtak u kasnim poslepodnevnim časovima, u mrtvačnici Bijeli Brijeg obavljena je obdukcija tela A. K. (32) iz Mostara i njegovog četvorogodišnjeg sina E.K. koji su tragično izgubili život u reci Neretvi.

Kako je rečeno iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, utvrđeno je da je reč o klasičnom utapanju, a na telima nema tragova nasilja.

Prevrtanje vozila

Za Avaz je rečeno da su pojedine povrede na telima, najverovatnije, nastale usled prevrtanja automobila. Takođe, uzeti su uzorci krvi koji će biti poslani na analizu kako bi se utvrdilo je li A. K. bio pod uticajem droga ili alkohola.

Telefon A. K. koji je pronađen u nedelju, dan od njegovog nestanka, na kružnom toku pre Avijatičarskog mosta, poslan je na veštačenje u Federalnu upravu policije. Iako su okolnosti ove užasne tragedije i dalje nepoznati, ipak, istražioci su do sada došli do saznanja da je A. K. bio sklon brzoj vožnji. Terenac u kojim je nastradao kupio je svega nekoliko dana pre tragedije.

Izjave svedoka

Jedan svedok je rekao da ga je dan pre tragedije video, upravo, na obali reke Neretve na lokalitetu Čekrk, gde je „isprobavao“ vozilo. Na tom mestu su istražitelji i uočili tragove automobila i, za sada, pretpostavljaju da je „startao“ vozilom, nakon čega je izgubio kontrolu nad upravljačem i sleteo u Neretvu, čiji je vodostaj , tokom petka i subote bio znatno veći. Ronioci koji su izvukli njegovo telo u utorak uočili su da je prednje vetrobransko staklo razbijeno, a primetili su i udubljen krov što je, verovatno, posledica prevrtanja automobila.

Bonus video:

01:41

DA ANĐELA DIMITRIJEVIĆ PREŽIVI, PROHODA i NASTAVI DA ŽIVI SVOJ MLADI ŽIVOT!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.