MATURU POSVEĆUJEM DAVIDU! Profesorka škole koju je pohađao ubijeni mladić poručila da ZABORAVA NEMA
Davidovo ubistvo još nije rešeno, Foto: EPA/Vladimir Stojković

pravda za davida

MATURU POSVEĆUJEM DAVIDU! Profesorka škole koju je pohađao ubijeni mladić poručila da ZABORAVA NEMA

Članovi Grupe “Pravda za Davida” protekle večeri su u porti Hrama Hrista Spasitelja držali sveće tražeći istinu i pravdu

Objavljeno:

Marijana Pećanac, profesorka Elektrotehničke škole “Nikola Tesla” u Banjaluci koju je pohađao i tragično stradali David Dragičević objavila je potresnu poruku na društvenoj mreži “Fejsbuku” povodom maturske večeri učenika ove škole.

– Današnji dan posvećujem posebno pomenu jednom učeniku Elektrotehničke škole u Banjaluci – Davidu! Ne zanima me šta ko misli, ali meni su sva deca draga. I on je zaslužio da spominjem njegovo ime. Matura Elektrotehničke škole, u kojoj trenutno radim, će mojim izlaskom sa ostalom decom biti propraćena i sećanjem na Davida, sa željom da pravda bude zadovoljena na pravi način – navodi profesorka Pećanac.

Potresan status
Potresan status foto: Facebook printscreen

Članovi Grupe “Pravda za Davida” protekle večeri su u porti Hrama Hrista Spasitelja držali sveće tražeći istinu i pravdu za ubijenog Davida Dragičevića (21).

- Ne znamo koliko još dece treba da se ubije od strane bahatih zlikovaca, da bi se ovaj narod pokrenuo. Ubiju nam najdraže, šta treba da se još desi da se ovaj narod pokrene u zaštii svoje dece - rekao je jedan od prisutnih na protestu u Porti.

- Oprosta i zaborava nema - to neka znaju oni koji su naručili Davidovo ubistvo, oni koji su ga ubili, kao i oni koje sve to prikrivaju i ne daju da pravda izadje na videlo - poručeno je sa skupa "Pravda za Davida".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BUKA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.