SMETALO VAM JE SRCE TAMO GDE STE GA BACILI! Na kući ubijenog DAVIDA zasijao simbol povodom 400 dana BEZ ODGOVORA
Srce na Davidovoj kući, Foto: Youtube printscreen

POTRESNO

SMETALO VAM JE SRCE TAMO GDE STE GA BACILI! Na kući ubijenog DAVIDA zasijao simbol povodom 400 dana BEZ ODGOVORA

Banjalučka Komunalna policija je 10. aprila naložila da se sa mesta stradanja Davida Dragičevića ukloni spomenik

Objavljeno:

Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića, objavila je u grupi "Pravda za Davida" emotivni video povodom tačno 400 dana kako njena porodica, mnogi Banjalučani, ali i stanovnici celog regiona zhatevaju da se otkrije istina o tragičnoj smrti ovog mladića.

Ona je poručila:

- Tražimo istinu i pravdu za naše ubijeno dete. Smetalo vam je srce na mestu na kom ste ga bacili… sada ga gledajte na Davidovoj kući”

Banjalučka Komunalna policija je 10. aprila naložila da se sa mesta stradanja Davida Dragičevića ukloni spomenik koji je izgradila grupa "#Pravda za Davida".

Odluka je komunalne policije sprovedena u delo. Pripadnici grupe Pravda za Davida i veliki broja Banjalučana ogorčen je ovim postupkom. Dve posađene dunje su “iščupane” iz zemlje (jedna je bila simbol Istine, druga Pravde), srce od cveća je uklonjeno, ali jedan detalj ostavio je u šoku članove grupe "Pravda za Davida".

Na drvetu pored ostavljeno je Davidovo srce. Ono nije uklonjeno, ali je polomljeno. Ostalo je tako polomljeno srce da visi na drvetu, a članovi grupe “Pravda za Davida” šokirani su ovim detaljem.

David Dragičević je nestao 18. marta prošle godine u Banjalci, a njegovo beživotno telo je pronađeno 24. marta u koritu rieke Vrbas.

Njegovi posmrtni ostaci su 12. marta ove godine ekshumirani i po zahtevu roditelja prevezeni i ponovo sahranjeni u Austriji.

Iz grupe “Pravda za Davida” su naveli da i dalje nastavljaju tražiti odgovor na pitanje ko je ubio tog mladića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.