POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŽENE U TUZLI BIO NA ODMORU: Isplivali NOVI DETALJI, evo šta je OTKRIVENO
Ubijena žena u Tuzli, Foto: Facebook

DETALJI

POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŽENE U TUZLI BIO NA ODMORU: Isplivali NOVI DETALJI, evo šta je OTKRIVENO

E.Ć. je juče bio treći dan na godišnjem odmoru, a radnici MUP-a TK su tek nakon ubistva shvatili da on nije predao pištolj

Objavljeno:

Uprava policije MUP-a TK organizovala je danas konferenciju povodom ubistva A. K. u Tuzli. U nju je, kako se veruje, više metaka iz službenog pištolja ispalio policijski pripadnik MUP-a TK E. Ć.

Kako je rekao na pres konferenciji komesar MUP-a TK Dževad Korman, svi policijski službenici su dužni ostaviti službeni pištolj dok su na godišnjem odmoru, odnosno bolovanju.

E.Ć. je juče bio treći dan na godišnjem odmoru, a radnici MUP-a TK su tek nakon ubistva shvatili da on nije predao pištolj.

Ubijena žena u tuzli
Ubijena žena u tuzlifoto: Facebook

Komesar Korman je naveo da će biti sprovedene interne istrage zašto niko nije kontaktirao E.Ć. i zahtevao da vrati oružje. Dodao je da u narednom periodu planiraju da pooštre mere.

Podsećamo, E.Ć. je osumnjičen da je u jednom tržnom centru u Tuzli sinoć ispalio nekoliko metaka u A. K. Nedugo zatim je pobegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živeo, piše Avaz.

Brutalnom ubistvu svedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Nezvanično, E.Ć. i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mesecima dolazio u lokal zbog nje, što su potvrdili brojni svedoci.

Bonus video:

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

(Espreso/Telegraf/M.M./Avaz/Evelin Trako/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.