OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O ŽENI KOJU JE UBIO POLICAJAC U TUZLI: Ispalio nekoliko hitaca u nju
Bosanska policija, Foto: Profimedia

femicid u bosni

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O ŽENI KOJU JE UBIO POLICAJAC U TUZLI: Ispalio nekoliko hitaca u nju

Nakon ubistva osumnjičeni je pobegao sa lica mesta, a pripadnici Specijalne jedinice MUP-a TK su ga pronašli ispred zgrade gde je živeo

Objavljeno:

U Tuzli je sinoć došlo do još jednog slučaja femicida, kada je pripadnik MUP-a TK Elvis Ć. u tržnom centru usmrtio Amru K.

Nakon ubistva je pobegao sa lica mesta, a pripadnici Specijalne jedinice MUP-a TK su ga pronašli ispred zgrade gde je živeo.

Jutros su se oglasili iz Tužilaštva TK o celom slučaju.

"Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je pedesetdvogodišnja A.K iz Tuzle. Osumnjičeni, E.Ć , koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, je lišen slobode. Uviđaj na mestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tela ubijene žene. U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene", naveli su iz Tužilaštva TK, prenosi Avaz.

Bonus video:

00:14

Policija i vatrogasci na Vračaru

(Espreso/Avaz/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.