ŽENA KOJU JE RANIO MONSTRUM IZ GRADAČCA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Tužna ispovest brata KIDA DUŠU!
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

VELIKA TRAGEDIJA

ŽENA KOJU JE RANIO MONSTRUM IZ GRADAČCA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Tužna ispovest brata KIDA DUŠU!

Harisi je izvađen levi bubreg, deo debelog creva i deo pankreasa

Objavljeno:

Harisa Onder, majka i supruga koja je ostala bez sina i supruga u Gradačcu kada ih je usmrtio višestruki ubica, a nju teško ranio, i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi. Njeno stanje je i dalje teško, a pre dva dana je imala i treću operaciju. Ekipa N1 BiH razgovarala je s njenim bratom Harisom Radaslićem.

„Vi ste prvi koji ste došli da pitate za stanje moje sestre“, kaže.

Harisi je izvađen levi bubreg, deo debelog creva i deo pankreasa. Svesna je, ali psihički u teškoj situaciji zbog velikog gubitka. Za smrt supruga je znala jer je njegovo ubistvo gledala svojim očima. Potom je ranjena. Za smrt sina saznala je kada se probudila u bolnici.

“Ona je u dosta dobrom svesnom stanju. Svaki dan razgovaramo kratko jer je u psihološkom šoku radi gubitka sina i muža. Ne priča puno. Najteži momenat joj je bio kada smo joj rekli da izgubila dete. Svesna je da izgubila muža jer je videla to svojim očima pre nego je ranjena. Brine se za nas”, kaže Haris s očima punih suza, prenosi N1 BiH.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Ističe da je ogorčen reakcijom nadležnih jer je, kaže, od prve dojave PU Gradačac da je došlo do otimanja deteta i ranjavanja osobe koja je branila Nizamu, do ubistva u gradu, protekao dug period. Koliko dug, kaže, ustanoviće istraga.

“Ja se ne osećam sigurnim jer ne primećujem da policajci rade svoj posao kako treba. U malom gradu u kojem se znalo godinama da čovek ima kriminalnu prošlost i da je nasilan, niko nije preventivno delovao. Moj zet je bio u sudskom sporu s njim. Prilikom posete policijskoj stanici kazali su da je bilo haotično i da su prijave stizale da je na različitim stranama”, kazao je.

Podsetimo, Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i Denisa Ondera ispričala je da je istina da je poznavala Nermina Sulejmanovića.

"Da, istina je, ja sam poznavala ubicu. Poznavao ga je ceo grad, Gradačac je malo mesto", rekla je ova 24-godišnjakinja svoju priču.

"Kada sam imala svega 15 godina, a on 26, pokušavao je da stupi u kontakt sa mnom u više navrata, a s čime sam ja upoznala svog pokojnog oca. Moj otac to nije dopustio, shvatio je da je jedina namera tom čoveku bila da ostvari materijalnu korist od moje porodice te da za to nije birao sredstva. Babo me poslao u Nemačku na dva meseca kod porodice, kako bi me zaštitio od Nermina", ispričala je Dženana za Avaz.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.