POLICAJAC IZ GRADAČCA U KOG JE PUCAO POMAHNITALI NERMIN IZAŠAO IZ BOLNICE: Evo u kakvom je stanju i RANJENA ŽENA
Masakr u Gradačcu, Foto: AP Photo/Armin Durgut

JAVLJENO JE

POLICAJAC IZ GRADAČCA U KOG JE PUCAO POMAHNITALI NERMIN IZAŠAO IZ BOLNICE: Evo u kakvom je stanju i RANJENA ŽENA

Nakon ubistva Nizame, Sulejmanović je usmrio Denisa i Đengiza Ondera

Objavljeno: 15:41h

Žena koju je u Gradačcu teško ranio Nermin Sulejmanović još uvek se nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožena, saopšteno je Telegrafu iz KBC Tuzla.

Ženska osoba rođena 1969. godine teško je ranjena u Gradačcu, kada je na nju, ali i članove njene porodice pucao Nermin Sulejmanović. Ona se i dalje nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

"H.O. se nakon dve operacije još uvek nalazi na odeljenju intenzivne nege. Komunikativna je i samostalno diše, ali je još uvek u teškom stanju i ostaće duži period u bolnici", rekao je za naš portal PR KBC Tuzla Eldar Šehić.

U istoj bolnici do nedavno se nalazio i policajac N.P. koji je takođe ranjen u maskaru, ali je on u međuvremenu pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubistvo nevenčane suprug

1 / 2 Foto: AP Photo/Armin Durgut

Nakon ubistva Nizame, Sulejmanović je usmrio Denisa i Đengiza Ondera, oca i sina koje je poznavao od ranije, i ranio je još tri osobe.

Nizama Hećimović je nekoliko dana pre ubistva tražila mere zabrane prilaska za Nermina Sulejmanovića, ali Opšinski sud u Gradačcu je odbio njen zahtev, pravdajući odluku nedostatkom dokaza.

Bonus video: PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.