"DŽABA ŠTO IDETE NA FAKULTETE, OVO JE SAD NA CENI": Bosanka ODUVALA ceo BALKAN izjavom, ovo je JAVNO rekla (VIDEO)
Razija Čolaković, Foto: Printscreen / TIKTOK/RAZIJA ČOLAKOVIĆ

JU, JU

"DŽABA ŠTO IDETE NA FAKULTETE, OVO JE SAD NA CENI": Bosanka ODUVALA ceo BALKAN izjavom, ovo je JAVNO rekla (VIDEO)

Influeserka i novinarka iz Bosne i Hercegovine, Razija Čolaković, postala je viralni hit na društvnenim mrežama

Objavljeno:

Filteri i trendovi na društvenim mrežama ponekad nam toliko realno izgledaju da u neverici gledamo snimke influnesera, čudeći se šta su to uradili/snimili. Upravo to je učinila popularna influenserka sa Balkana, koja je svojom objavom doslovno zbunila pratioce, a sve u vezi sa estetskim korekcijama, koje je navodno uradila.

Influeserka i novinarka iz Bosne i Hercegovine, Razija Čolaković, postala je viralni hit na društvnenim mrežama nakon što je snimila video u kojem je iskarikirala neke od modernih estetskih trendova koji su popularni na Instagramu i TikToku.

"Drage žene, moram da vam kažem"

Naime, u klipu dužine oko jednog minuta koji je provukla kroz filter na TikToku, ona je iskarikirala trendove koje važe kako za žene, tako i za muškarce, navodeći kako je "najvažnije samo sebe gledati" i davati novac na estetiku.

"Drage moje, želim sa vama da podelim srećne vesti. Pre nekoliko dana završila sam kompletni tretman lica. Kao što vidite povećala sam malo usnice, zatim botoks fileri, imam 40 godina i nijednu boru koja to dokazuje. Pravilo je naravno da mislite za sebe, ako ste žena, da morate ulagati pare u sebe, morate biti lepe, privlačne, ne smete imati masne naslage, niti stomak, morate da povedete računa o tome jer svako malo morate da posećujete kozmetičke salone i da voditre računa o sebi, ako želite da budete uspešna žena. Danas ne možete da budete uspešna žena ako ne trošite svoju i muževu platu na sebe. Znači, što više para uložite u sebe, vi ćete biti uspešnija žena. Jer, džaba vam što studirate i idete na fakultet, ako nemate ovakva usta, i ako nemate obline dobre i ako ne sledite definiciju, u se, na se i poda se.", rekla je ona u snimku koji je od puštanja na TikTok postao viralan.

U komentarima koji su usledili, korisnici su prvo bili zbunjeni, misleći da je zaista uradila zahvate, da bi tek kasnije shvatili da se radi o filteru i o šali.

"Haha prepademe ženo, fala Bogu sto je Tiktok filteru", "Draga ženo šta će tebi past napamet", "a jesi me nasmejala draga ženo jes sve po malo", samo su bili neki od komentara.

Bonus video:

00:57

OVO SU RAZLOZI TRAGIČNIH ISHODA PLASTIČNIH OPERACIJA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.