RAZBOJNIK IZREŠETAN U PAR SEKUNDI, NASEO NA OPAKI TRIK ŽRTVE: Isplivao uznemirujući snimak “ULIČNE PRAVDE” (VIDEO)
Ubistvo u Brazilu, Foto: Printscreen/Twitter/Alertas Urbanas AU

strava i užas

RAZBOJNIK IZREŠETAN U PAR SEKUNDI, NASEO NA OPAKI TRIK ŽRTVE: Isplivao uznemirujući snimak “ULIČNE PRAVDE” (VIDEO)

Snimak ubistva iz samoodbrane odjeknuo je na Tviteru i pokrenuo žestoku raspravu

Objavljeno:

Razbojnik koji se pretvarao da je dostavljač, ubijen je u Brazilu nekoliko sekundi nakon što je pokušao da opljačka čoveka na ulici, a sve je zabeležila sigurnosna kamera.

Prema pisanju lokalnih medija, kriminalac je stigao na motociklu i pretvarao se da donosi paket, a kada je dovoljno prišao muškarcu krenuo je da ga opljačka. Međutim, žrtva nije bila bespomoćna, već ga je upucala i ubila na licu mesta.

Lopov je navodno pretio muškarcu da mu preda sve što ima kod sebe, na šta je ovaj pristao, bacivši telefon na pod. Ali lopov nije očekivao da je to bila diverzija, jer se čovek pomerio malo unazad i potegao pištolj, dok se on saginjao da dohvati mobilni. Onda je ispalio nekoliko hitaca iz neposredne blizine.

Čim je ubio jednog lopova uperio je pištolj ka saučesniku koji ga je čekao na motoru, ali je on uspeo da pobegne.

Snimak ubistva iz samoodbrane odjeknuo je na Tviteru i pokrenuo žestoku raspravu. Dok je većina branila postupke žrtve, drugi su smatrali da je jedino policija ima pravo da reaguje u ovakvim situacijama.

Inače, policija je povodom ovog incidenta apelovala na građane da ne preuzimaju pravdu u svoje ruke i da odmah obaveste nadležne. Nikakva informacija o identitetu čoveka koji ubio razbojnika nije objavljena, niti da li je snosio bilo kakve posledice.

(Espreso / Objektiv / Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.