ŠEST MUŠKARACA UHAPŠENO ZBOG UBISTVA MUŠKARCA U PRIZRENU: Evo šta traži Tužilaštvo
Kosovska policija, Foto: EPA/Stringer

Kosovo

ŠEST MUŠKARACA UHAPŠENO ZBOG UBISTVA MUŠKARCA U PRIZRENU: Evo šta traži Tužilaštvo

Pripadnici Kosovske policije, po nalogu tužioca, pretresli su i kuću jednog od osumnjičenih gde su zaplenili dokaze, premda policija ne navodi i koje

Objavljeno: 19:02h

U noći između ponedeljka i utorka u jednom noćnom klubu u Prizrenu život je izgubio 31-godišnji muškarac iz mesta Kukeš u Albaniji, dok je druga osoba povređena. Kosovska policija danas je potvrdila da je u vezi sa ovim slučajem uhapšeno šest muškaraca sa Kosova.

Sukob je, kako je juče potvrdila albanska policija, prvo počeo u lokalu, da bi se potom nastavio na ulici gde je žrtva, zajedno sa svoja tri druga, dok je odlazila automobilom, upucana iz vatrenog oružja - pištolja.

Preminuo je na putu ka bolnici u Kukešu.

Policija, Kosovska policija, KPS
foto: Tanjug/Edib Tahirović

Danas se oglasila i Kosovska policija potvrdivši da je došlo do razmene vatre u kojoj je jedna osoba izgubila život, a druga ranjena.

U vezi sa ovim slučajem uhapšena su šestorica muškaraca sa Kosova, koji su odmah potom upućeni u pritvor.

Prištinski Kallxo javio je danas, pozivajući se na saopštenje tužilaštva u Prizrenu, da je među uhapšenima i vlasnik lokala u kom je incident započeo, D. H, te da se on sumnjiči za pucanje na automobil, prenosi Kossev.

Pripadnici Kosovske policije, po nalogu tužioca, pretresli su i kuću jednog od osumnjičenih gde su zaplenili dokaze, premda policija ne navodi i koje.

Pretresen je i lokal u kome se incident dogodio, u čijoj blizini su pronađene tri čaure.

"Istražne jedinice koordinišu sa albanskim vlastima za nastavak ispitivanja tela i automobila žrtve", navode iz policije.

(Espreso/Kossev)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.