ŽENE BALAVE ZA SUPRUGOM JELENE TRIVIĆ, FRAJER I PO: Evo kako izgleda muž POLITIČARKE, pravi je APOLON (FOTO)
Jelena Trivić sa mužem, Foto: Printscreen/Instagram/trivic_jelena

objava izazvala reakcije

ŽENE BALAVE ZA SUPRUGOM JELENE TRIVIĆ, FRAJER I PO: Evo kako izgleda muž POLITIČARKE, pravi je APOLON (FOTO)

Dejan je muškarac kojeg bi mnoge dame poželele

Objavljeno: 14:25h

Kandidatkinja za funkciju Predsednika RS Jelena Trivić ranijom objavom na svom instagram profilu izazvala je poprilične reakcije, pogotovo one pripadnica lepšeg pola.

Naime, Trivićeva je povodom kraja školske godine objavila fotografiju sa sinom i suprugom, na kojoj su kao ponosni roditelji pozirali sa dečakom uz komentar „Pala knjižica“.

Jelena Trivić sa mužem i sinom
Jelena Trivić sa mužem i sinomfoto: Printscreen/Instagram/trivic_jelena

Predivna idilična porodična fotografija, izazvala je lavinu reakcija i to upravo na račun izgleda supruga političarke koji je dame ostavio bez daha.

Dejan Trivić, sa kojim ima dva sina, Jelenina je desna ruka i podrška, a zajedno su 9 godina. Markantnog izgleda, plavih očiju i holivudskog osmeha Dejan je muškarac kojeg bi mnoge dame poželele.

Ko je Jelena Trivić?

Rođena je 1983. godine u Banjaluci, diplomirala na Ekonomskom fakultetu u rodnom gradu, master studije završila na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Bolonji, a doktorirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Od 2007. godine zaposlena je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, trenutno je u statusu vanredne profesorke, a bila je gostujuća profesorka i na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na master studijama.

'Karijeru je započela u Balkan Investment Banci u Banjaluci. Godine 2007. počela je da radi kao asistent na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci. U zvanje docenta izabrana je 2014. godine i predaje studentima na Katedri za međunarodne ekonomske odnose. Nekoliko puta je proglašavana za najboljeg predavača, prema ocjenama studenata. Učestvovala je na brojnim naučnim skupovima u regionu i svijetu i objavila je više od 30 naučnih radova u domaćim ali i stranim publikacijama. Dobitnica je nekoliko nagrada i priznanja u toku studija i za bavljenje naučnim radom.'

Ističe da je odlučila da se bavi politikom zbog „želje za promenom u društvu“. U Partiji demokratskog progresa (PDP) je od februara 2016. godine, bila je članica Ekonomskog saveta i Glavnog odbora, a od novembra 2019. potpredsednica je stranke. Na izborima u oktobru 2018. izabrana je za poslanicu u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

'Na pitanje otkud u politici rekla je da je to izraz težnje da nadolazeće generacije kao i njena djeca žive u boljem društvu i izvjesnijem okruženju. 'Ne smatram da je to moguće ostvarivo preko noći, ali sigurno jeste ako nas dovoljno bude vjerovalo u to i svako od nas dao neki svoj doprinos u tom smijeru. To definitino dolazi sa promjenom politike jer ona je najuticajnija sfera društva i zato sam i ja tu.'

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.