NAJNOVIJE STVARI O NESTALOJ MARIJANI IZ VELIKOG BRATA ISPLIVALE U JAVNOST: Istražitelj otkrio NAJCRNJE STVARI, UŽAS
Marijana Seifert, Foto: Printscreen

JEZIVO

NAJNOVIJE STVARI O NESTALOJ MARIJANI IZ VELIKOG BRATA ISPLIVALE U JAVNOST: Istražitelj otkrio NAJCRNJE STVARI, UŽAS

Potraga za Marijanom, koja je iz svog doma u Zagrebu nestala, ušla je u šesti mesec

Objavljeno: 11:32h

Pobednica “Velikog brata” Marijana Seifert (38), nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo.

Potraga za Marijanom, koja je iz svog doma u Zagrebu nestala, ušla je u šesti mesec.

Marijanina sestra je u poslednjem oglašavanju za medije saopštila tužnu vest, da više ne misli da je Marijana živa.

Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da možemo od nje da se oprostimo – rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom meseca za Slobodnu Dalmaciju.

– Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji. Ne želim ovime rećida joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se dešavalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, sa njime ne mogu da imam kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome.

Policija pronašla telefon i dokumenta

- Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće - rekao je Karlo koji je sam prijavio nestanak policiji.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Marijanin mobilni i svi njeni dokumenti su u policiji.

- Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo.

Poznato je da je ljubav Marijane Čvrljak (35) i Nikole Nemeševića Nemeša (30) bila zabranjena. Zaljubili su se u "Big Brother" kući 2011, a Marijana je tad bila u braku. Pred kamerama su imali i seks, što je uzburkalo javnost. Prekidali su i mirili se, nakon toga su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli.

Marijana je gostujući u jednoj od emisija govorila o Nemešu, a kada ju je voditeljka upitala da li je istina da bi sve pare koje je osvojila dala da zadrži ljubav sa Nemešom, Marijana je to kao iz topa potvrdila.

Međutim, detektiv Braca Zdravković je nakon svog istraživanja izneo neke do sada nepoznate detalje o Marijaninom životu i ljubavi sa Nemešom.

Braca ističe da je glavni razlog zašto je sve propalo zapravo bila ljubomora i alkohol.

"Pretpostavljam da je razlog razvoda bio taj što Nemeš više nije mogao da toleriše i trpi njenu ljubomoru, a na kraju krajeva i njen alkoholizam. Ova devojka se utapala u alkoholu, čak su postojali i neki vicevi da ona može da popije čitav bazen alkohola, i ona to nije krila", rekao je Braca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.