DŽENAN SPASAO ŽENU OD UTAPANJA U NABUJALOJ DRINI: Opisao detalje DRAME koja je usledila nakon što je SKOČILA! VIDEO
Drina, Foto: Printscreen/Facebook/Selim Imamović

herojstvo!

DŽENAN SPASAO ŽENU OD UTAPANJA U NABUJALOJ DRINI: Opisao detalje DRAME koja je usledila nakon što je SKOČILA! VIDEO

Video je da je policajac Karahodža skočio, ali on je bio na drugoj strani, voda ga je nosila

Objavljeno:

Prava drama odvijala se juče oko 18 sati na izletistu Sadba kod Goražda. Hrabri Dženan Adžem uspeo je spasiti od utapanja ženu koja je skočila u nabujalu Drinu.

Za njom je u vodu skočio i policajac Muamer Karahodža koji nije bio na dužnosti u tom momentu, prenosi Srpskainfo.

– Sve se desilo sinoć oko 18 sati, ja sam s prijateljima bio na izletu na Sadbi, Drina je u tom trenutku tako brzo nadolazila da ne pamtim da sam to ikad ranije vidio. Tada sam video da neka osoba ulazi u vodu i nešto govori. Bila je na drugoj strani i nije joj bilo moguće prići – ispričao je Adžem za Kliks.

Dozivao ju je i molio da ne skoči, ali ona nije poslušala.

– Mozak mi je radio u sekundi, supruga mi je govorila da idem autom da vozim do mosta jer sam bio s druge strane. To sam uradio, krenuo do mosta spreman da je sačekam i skočim u vodu. Već u tom momentu okupljala se policija i sanitet je stigao. Procenio sam da ima vremena pa sam trčao do obale, ona se držala za jednu stenu, ali sam video da će potonuti – kazao je.

Video je da je policajac Karahodža skočio, ali on je bio na drugoj strani, voda ga je nosila.

– Bilo je nemoguće spasiti je tako. Nekako sam uspeo da priđem. Već se onesvestila i tonula je. Bilo je strašno, ali sam dobio snagu i uspeo je izvući. Sreća da sam dobar plivač, celi život na Drini, ali ovo je bilo nešto neverovatno teško. Hvala Bogu, uspeo sam – ispričao je Dženan.

Ističe kako je tek kasnije razmišljao o svemu, srećan što je spasao jednu osobu.

– Ne znam detalje zbog čega je skočila. Znam da nije bila dobro. Znam da je ovo što sam uradio prirodno, možda bi svako to uradio. Svaka čast policajcu koji je skočio, ali to je bilo mnogo rizično. Drina je bila opasna i niko s druge strane ne bi mogao doći do nje. Još sam pod utiskom svega, svestan da je sve bilo rizično, ali jutros kad me moj sin Arijan zagrlio, bio sam presretan jer sam pomislio da će i tu ženu grliti njena deca. Sve drugo nije važno – kaze Dženan.

Bonus video:

01:03

OSVETA OCA ZBOG UBIJENE ĆERKE BILA JE BRUTALNA Strpljivo čekao, morao da smrša da bi uneo tetejac ŠOK JE TEK USLEDIO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.