FILMSKA POTERA KOD KOMŠIJA: Ukrao automobil u kome je bila PAPRENA SUMA NOVCA, a evo šta mu se desilo dok je BEŽAO!
Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

NEVIĐENO!

FILMSKA POTERA KOD KOMŠIJA: Ukrao automobil u kome je bila PAPRENA SUMA NOVCA, a evo šta mu se desilo dok je BEŽAO!

U popodnevnim satima je potom PU Bihać primila poziv građana da je ukradeno vozilo uočeno na putnom pravcu iz Cazina prema Bihaću, u blizini mesta Brekovica

Objavljeno:

Policijski službenici PU Bihać juče su uspeli da uđu u trag lopovu koji je ukrao automobil u kojem se nalazilo pet hiljada dolara.

Bežeći policiji, lopov je sleteo sa puta, prilikom čega je zadobio teške telesne povrede.

Naime, kako je Klixu potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK), juče je u jutarnjim satima Policijskoj upravi u Bihaću prijavljena krađa automobila.

Reč je o vozilu marke Tojota koje je ukradeno ispred porodične kuće u Brekovici.

- Radi se o automobilu hrvatskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo 5 hiljada dolara. Policijski službenici i istražitelji su izašli na mesto događaja i konstatovali da je reč o krivičnom delu teška krađa - potvrdio je za Klix Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

U popodnevnim satima je potom PU Bihać primila poziv građana da je ukradeno vozilo uočeno na putnom pravcu iz Cazina prema Bihaću, u blizini mesta Brekovica.

- Najbliža policijska patrola upućena je prema tom mestu i uočila vozilo koje se kretalo velikom brzinom i pored signalizacije policajca i nije htelo da stane. Došlo je do kontakta policijskog auta i Tojote i tom prilikom je vozilo sletelo sa puta. Na oba vozila je pričinjena velika materijlana šteta - kazao je Beganović.

1 / 7 Foto: Profimedia

Policijski službenici su hospitalizovani u kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" gde je konstatovano da se radi o lakšim telesnim povredama i koji su potom pušteni na kućno lečenje.

Mladić koji je upravljao ukradenom Tojotom zadobio je teže telesne povrede i upućen je na dalju hospitalizaciju na odeljenju za neurohirurgiju. Reč je o momku P.S. (22) iz Zenice.

O svemu je obavešteno kantonalno Tužilaštvo koje će poduzeti sve potrebne aktivnosti.

Bonus video:

01:10

SVAKI PETI PAR IMA PROBLEM SA POTOMSTVOM! Krstić za Kurir TV o odluci kojom se produžava vantelesna oplodnja OVO JE VELIKA VEST

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.