ODJEKNULA EKSPLOZIJA U SARAJEVU! Drugi put za nekoliko dana bačena BOMBA na istoj lokaciji
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

panika!

ODJEKNULA EKSPLOZIJA U SARAJEVU! Drugi put za nekoliko dana bačena BOMBA na istoj lokaciji

Identična situacija dogodila se 2. maja u 5.40 kada je obaviještena Policijske uprava Stari Grad Sarajevo da je u ulici Hadžiabdinica aktivirana eksplozivna naprava

Objavljeno:

Jutros oko pet sati odjeknula je eksplozija u ulici Hadžiabdinica na području Opštine Stari Grad u Sarajevu. Pre nekoliko dana na istoj lokaciji takođe je bačena bomba.

Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu ispred stambeno-poslovne zgrade, a na svu sreću nije bilo povređenih osoba. Eksplozija je oštetila asfalt i fasadu zgrade, a geleri su napravili rupe na vratima garaže kao i na staklima koja su popucala, prenosi Srpskainfo.

Identična situacija dogodila se 2. maja u 5.40 kada je obaviještena Policijske uprava Stari Grad Sarajevo da je u ulici Hadžiabdinica aktivirana eksplozivna naprava.

Tom prilikom nije bilo povređenih osoba dok je na prozorima stambene zgrade i na tri parkirana motorna vozila nastupila materijalna šteta.

Čitaoci portala Klix koji žive u ovoj ulici kazali su da je meta napadača jedna kompanija koja posluje na ovoj adresi.

1 / 7 Foto: Profimedia

O događajima je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo izazivanje opšte opasnosti policijski službenici Uprave policije MUP KS su izvršili uviđaj. Policija nastavlja rad na rasvetljavanju navedenog krivičnog dela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Bonus video:

07:07

VELEOBRT! POLICAJAC LAZOVIĆ BIO INFILTRIRAN U MAFIJU ZBOG TAJNOG ZADATKA?! Novinarka otkriva nove detalje FOTOGRAFIJE SA KAVČANIMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.