VODOINSTALATER UGRAĐIVAO KAMERE U KUPATILA DA BI GLEDAO LJUDE KAKO SE KUPAJU: Odala ga je 1 fatalna GREŠKA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO!

VODOINSTALATER UGRAĐIVAO KAMERE U KUPATILA DA BI GLEDAO LJUDE KAKO SE KUPAJU: Odala ga je 1 fatalna GREŠKA!

Žena je slučaj prijavila policiji, a Hulm je ubrzo nakon toga uhapšen

Objavljeno:

Vodoinstalater Džejms Hulm (57) uhapšen je zbog toga što je prilikom radova u kupatilu instalirao kamere u domove mušterija kako bi mogao da ih posmatra kako se kupaju.

Njegove kriminalne radnje otkrivene su tek nakon incidenta koji se dogodio u Kliftonu 2018. godine, kada je jedna žena sasvim slučajno pronašla jednu od kamera u svovm toaletu u prizemlju, koja je bila pričvršćena za lavabo.

Nakon što je pronašla kameru, odmah se suočila sa njim, nakon čega je priznao šta je uradio i pobegao sa imanja zajedno sa uređajem za snimanje, prenosi Metro.

Žena je slučaj prijavila policiji, a Hulm je ubrzo nakon toga uhapšen.

Otkriveno je da je isto to radio i u ostalim kupatilama gde je imao intervencije oko cevovoda, a kada su istražitelji pretražili njegove telefone i laptopove, otkrili su više od 300 fotografija nagih ljudi iz kupatila, što žena, što muškaraca, što dece.

On je priznao da je kamere postavljao kako bi zadovoljavao svoje s*ksualne potrebe, ali je porekao da je pedofil i da se nije nikaddd samozadovoljavao gledajući golu decu.

– Ovo je teška povreda poverenja i invaziija na privatnost na unapred smišljen način radi sopstvenog s*ksualnog zadovoljlstva. Hulm će do kraja života morati da živi sa ovom sramotom – naveo je inspektor Džonatan Kuper.

Hulm je osuđen na 12. messeci zatvora na završnom ročištu 27. oktobra.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.