NINA SAZNALA DA BIVŠI MUŽ ŽELI DA JE LIKVIDIRA, PA LAŽIRALA SVOJU SMRT: Usledio preokret koji ga je poslao u PAKAO!
Nina Krasavina i Aleksander, Foto: Printscreen/East2west News

ŠOKANTNO!

NINA SAZNALA DA BIVŠI MUŽ ŽELI DA JE LIKVIDIRA, PA LAŽIRALA SVOJU SMRT: Usledio preokret koji ga je poslao u PAKAO!

Aleksander i Nina razveli su se zbog konstantnih neslaganja oko svega, a posle razvoda, njemu je najteže palo što mora da na mesečnom nivou plaća alimentaciju

Objavljeno:

Ruskinja Nina Krasavina iz Sankt Peterburga imala je puno sreće kada je na vreme saznala da bivši suprug Aleksander želi da je likvidira.

Aleksander i Nina razveli su se zbog konstantnih neslaganja oko svega, a posle razvoda, njemu je najteže palo što mora da na mesečnom nivou plaća alimentaciju.

Kako nije više želeo da ima veze sa bivšom ženom ali i devetogodišnjom ćerkom, on je sve češće preskakao davanje novca, što je nju izluđivalo, pa mu je nekoliko puta zapretila da će ići na sud i u policiju.

Tada je sticajem neobičnih okolnosti saznala da je njen bivši, danas taksista, sa bankovnog računa podigao skoro sav novac koji je pripremio za plaćenog ubicu koga će angažovati da je ubije.

Bivši muž napravio je veliku grešku što je, dok je radio kao vozač autobusa nekoliko puta pitao jednog kolegu može li da mu učini tu uslugu. Unezvereni čovek je na kraju otišao u policiju i prijavio da Aleksander planira zločin.

Policija je potom pratila njegove kreditne aktivnosti, pa je na vreme videla prvo podizanje od 17.000 dolara, a zatim još 10.000 kada se “obavi posao”. Oko 2.000 dolara zadržao je za sebe. Tada je Nina obaveštena o svemu.

– Sedela sam u sobi s policajcima koji su mi detaljno objasnili kako će izrežirati predstavu za njega. Bila sam sluđena, nisam mogla da verujem da mi se ovo dešava. Oni su bili sigurni da planira moje ubistvo, imali su još neke informacije o njegovim telefonskim pozivima i kretanju – rekla je ona.

Nina je tako pozirala ležeći “mrtva” na otpadu, sa presečenim grlom i oblivena krvlju. Slika je bila toliko uverljiva da je policija znala da Aleksander neće posumnjati da je njegov čovek odradio zaista svoj posao.

Kada mu je policija poslala fotografiju saopštivši mu da je bivša žena ubijena, Aleksander je narednih sati praćen. I zaista, kao na filmu, policija ga je uhvatila u kolima dok je čekao čoveka da mu isplati “honorar” za monstruozan zločin. Koji se nikad nije desio. Plaćenik se, pak, nije pojavio na licu mesta.

Nina je posle hapšenja Aleksandera bila u potpunom šoku što je planirao da je ubije.

– Sve ovo jako me boli. I dalje imam osećanja prema njemu, a on je hteo da me se reši. Video je moju sliku gde ležim mrtva i prihvatio je to činjenično stanje? Šta bi onda bilo s našom ćerkom? On bi mogao da živi s tim osećajem krivice – pitala se u neverici žena dok je sedela u policiji slušajući detalje o hapšenju Aleksandera Krasavina.

Nina je inače, posle razvoda krivila sebe za propali brak jer nije uspela da poveže Aleksandera sa svoje dvoje dece iz prethodnog braka, prenosi Komsomolskaja Pravda.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.