SOFIJA HLADNOKRVNO UBILA DEVOJČICU (8): Baba MONSTRUM prodavala MLEVENO MESO, policajci se ZGRANULI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽASNO

SOFIJA HLADNOKRVNO UBILA DEVOJČICU (8): Baba MONSTRUM prodavala MLEVENO MESO, policajci se ZGRANULI!

Među njenim žrtvama nalazi se i osmogodišnja devojčica koja je Sofiju, navodno, iznervirala time što je pravila veliku buku

Objavljeno: 17:15h

Slučaj Sofije Žukove koja je u periodu od 2005. do 2009, godine počinila tri ubistva doslovno je šokirao svet. Ona je početkom ovde godine umrla u ruskom zatvoru, čekajući presudu za gnusna dela iza kojih stoji.

Naime, ova penzionerka je delila grickalice napravljene od mesa ljudi koje je ubijala. Dokazi protiv nje uključuju činjenicu da su, kada je uhapšena, u njenom frižideru pronašli ljudska creva.

Među njenim žrtvama nalazi se i osmogodišnja devojčica koja je Sofiju, navodno, iznervirala time što je pravila veliku buku.

Žukova je konačno uhapšena nakon što je domar Vasilij Šljahtič (52), koji je pristao da iznajmi sobu u svom stanu u selu Berezovka, koji se nalazi u gradskom okrugu Habarovsk na teritoriji Habarovska, nestao u januaru 2019. godine.

Portparol ruske istražne direkcije na Habarovskoj teritoriji rekao je:

– Kriminolozi su otkrili noževe i testere na kojima su otkrili tragove krvi žrtve. Ona je uhapšena zbog ubistva i stavljena u istražni zatvor dok je istraga nastavljena.

Umrla je u bolnici broj 10 u Habarovsku od posledica zaraze koronavirusom. Navodno, ova starica je započela sa jezivim ubistvima nakon smrti svog supruga 2005. godine.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.