3 ĆERKE UBILE OCA NA SPAVANJU: Isplivala mračna tajna, otkriveno šta je prethodilo ODUZIMANJU ŽIVOTA!
Ilustracija, Foto: AP

TIRANIN

3 ĆERKE UBILE OCA NA SPAVANJU: Isplivala mračna tajna, otkriveno šta je prethodilo ODUZIMANJU ŽIVOTA!

Mihail Kačaturjan (57) izboden je na smrt svojim nožem 2018. godine, a njegovo tri ćerke optužene su za ubistvo

Objavljeno: 23:24h

Otac iz Rusije, kojeg su ubile tri ćerke, formalno je označen kao pedofil koji ih je nemilosrdno seksualno zlostavljao.

Mihail Kačaturjan (57) izboden je na smrt svojim nožem 2018. godine, a njegovo tri ćerke optužene su za ubistvo.

Kristina, Angelina i Marija, koje su tada imale 19, 18 i 17 godina, priznale su da su ubile oca "tiranina", a poslednje tri godine strahuju da će biti osuđene na duge zatvorske kazne, uprkos što ih je, kako tvrde, godinama silovao i zlostavljao.

Sada sestre mogu da iskoriste ovaj izveštaj na sudu i zatraže da se sve optužbe odbace. Veštačenjem je dokazano da je njihov otac bio seksualni napadač dece sa "sklonošću ka agresiji" koji je imao "seksualne sklonosti prema svojim ćerkama". U izveštaju instituta za psihološka, psihijatrijska i medicinska ispitivanja Serbski u Rusiji navodi se da je otac ćerkama pretio smrću ukoliko ne ispune njegove zahteve, a sestre su verovale da će ih ubiti.

"Ispitivanje je potvrdilo da je otac bio nasilan prema ćerkama. Stručnjaci su otkrili da je svaka devojka od 2014. godine patila od sindroma zlostavljanja i posttraumatskog stresnog poremećaja - svi ovi uslovi imaju direktnu uzročno-posledičnu vezu sa očevim postupcima", rekla je advokatica devojaka, Mari Davtjan, prenosi "Dejli mejl".

Zaključeno je da devojke nisu imale druge rođake koji su mogli da zaustave noćnu moru sa kojom su se suočavale. Devojke će na suđenju reći da su delovale iz neophodne samoodbrane.

Dve starije sestre optužene su za ubistvo, dok se najmlađa Marija suočava sa kaznom u psihijatrijskoj bolnici, nakon što je sudija proglasio da je bila privremeno neuračunljiva u trenutku ubistva oca. Advokati sestara nadaju se da će one biti u potpunosti oslobođene krivice.

Kada su ga ubile dok je spavao bile su u "nestabilnom" psihološkom stanju i osećale su se "beznadežno", plašeći se za svoje živote. Pojedini rođaci optužili su sestre da su lagale da ih je otac silovao, i da su ga ubile kako bi uzele njegov novac.

Slučaj je privukao veliku pažnju u Rusiji i otkriva kako se zakon odnosi prema porodičnom nasilju, a skoro milion ljudi potpisalo je peticiju da se sestre oslobode. Istražitelji su ranije otkrili da su one duži period trpele fizičko i mentalno zlostavljanje.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.