BIZARNOST IZ 80-TIH: Kraljevska stolica za SE*S U TROJE i danas ostala nepoznanica (FOTO)
Foto: Printscreen

NESVAKIDAŠNJE

BIZARNOST IZ 80-TIH: Kraljevska stolica za SE*S U TROJE i danas ostala nepoznanica (FOTO)

"Ono što me zaista uznemirilo u vezi stolice je to što je na njoj bilo mesta za dve dame, jednu na vrhu i jednu ispod - ali tačno kako je došao do one ispod, nikad nismo uspeli razraditi"

Objavljeno: 11:51h

Princ Edward je bio najstariji sin kraljice Viktorije i princ od Walesa koji je tek u 60-oj postao kralj Edward VII. Pradjed današnje engleske kraljice Elizabete II. bio je poznat po nadimku Stari Bertie i ljubavi prema dve stvari - hrani i ženama. Međutim, bio je vrlo oprezan u zadovoljavanju svojih niskih strasti te je za susrete s ljubavnicama potezao sve do Pariza. Naravno, imao je Bertie i niz ljubavnica u Londonu, a omiljena mu je bila Alice Keppel koja je ni manje ni više nego prabaka još jedne poznate kraljevske ljubavnice Camille Parker Bowles, danas znane i kao Vojvotkinja od Cornwalla.

Pošto je obožavao hranu s vremenom se ugojio te mu je povećani broj kilograma stvarao probleme u njegovim seksualnim eskapadama. Stoga ja za njega dizajniran posebana "ljubavna stolica". Komad nameštaja s pozlaćenim rubom dizajniran je tako da bi mu olakšao uživanje u druženju s brojnim ljubavnicama. Priča o ovom neobičnom predmetu javnosti je predstavljena u sklopu dokumentarnog serijala "Tajni život monarha" koji se prikazuje na američkom The Smithsonian Channelu.

Princ Edward
foto: Printscreen/Instagram

Tracy Borman je kustosica britanske Istorijske palate i domaćica novog dokumentarca za čije je snimanje posuđena "vrlo verna replika" tog uređaja. Ali, osim izgledom, ova je stolica pažnju javnosti privukla i svojom nerazrešenom namenom. Naime, funkcionalnost ove bizarne stolice do danas nije potpuno dešifrovana što je dovelo do raznih teorija na društvenim mrežama o tome kako je ovaj stolac zapravo funkcionisalo. "Ono što me zaista uznemirilo u vezi stolice je to što je na njoj bilo mesta za dve dame, jednu na vrhu i jednu ispod - ali tačno kako je došao do one ispod, nikad nismo uspeli razraditi" - rekla je Tracy. "Zbilja ne znam što je ona druga radila dole, možda je samo čekala, ne znam." - zbunjeno je priznala kustosica. Bilo kako bilo, ovaj stolac će nastaviti golicati maštu korisnika Interneta koji na njega nabasaju u svom pretraživanju. A ko zna možda upute o njegovom korištenju, baš kao i mnoge druge tajne, vešto skriva sama kraljevska porodica.

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.