NAKON NEZABORAVNOG SE*SA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Ostala u drugom stanju, OTAC deteta nije SUPRUG?
Foto: Profimedia

isppovest,

NAKON NEZABORAVNOG SE*SA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Ostala u drugom stanju, OTAC deteta nije SUPRUG?

Vratila se s odmora, dogovorila s prijateljicom da nikome neće reći što se dogodilo i nastavila svoju svakodnevnu rutinu. Nakon mjesec dana stigao je šok - kasnila joj je mjesečnica, a test za trudnoću potvrdio je njene strahove i sumnje - ostala je trudna

Objavljeno: 11:52h

Karantin mi je teško pao, imala sam zahtevnu godinu i bila sam iscrpljena. Čim su mere malo popustile odlučila sam odvesti najbolju prijateljicu na putovanje u Portugal jer je prolazila kroz težak prekid s partnerom. Suprug mi je rekao da se opustim i zabavim, a ja sam to bukvalno shvatila", počela je pismo 36-godišnja majka dvoje dece psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Svake večeri odlazile su u istu bar i klub u kojem je upoznala jednog muškarca. Tokom razgovora mu je dala do znanja da je udata, ali njega ta informacija nije preterano brinula. "Išli smo u smeštaj nakon izlaska, zastali na plaži, poljubio me i... Već nekoliko sekundi kasnije seksali smo se na pijesku. Osećala sam se užasno, nikada nisam prevarila supruga, ali nastavila sam svake večeri spavati s ovim muškarcem u njegovoj hotelskoj sobi. Govorila sam sebi da je to 'samo seks' i da je dobro što nemam nikakve osećaje prema njemu."

Vratila se s odmora, dogovorila s prijateljicom da nikome neće reći šta se desilo i nastavila svoju svakodnevnu rutinu. Nakon mesec dana stigao je šok - kasnila joj je mesečnica, a test za trudnoću potvrdio je njene strahove i sumnje - ostala je trudna. "Suprug i ja spavali smo isti dan kada sam se vratila, dete može biti i njegovo, ali i od muškarca iz Portugala. Trebam li mu reći istinu?", pitala je.

Deidre odgovara: "Koliko god bilo teško, trebala bi sve priznati suprugu. Iako veruješ prijateljici, nikada ne možeš biti sto posto sigurna da neće reći, a bilo bi grozno da suprug to sazna od nekoga drugoga. Povriedićeš ga i poverenje će biti narušeno, ali možete potražiti nekog dobrog bračnog savetnika i popraviti stvari. S obzirom da si imala nezaštićeni polni odnos, ne bi bilo loše posetiti ginekologa i napraviti test na polne bolesti."

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.