UZBUĐUJE VAS S*KS PREKO TELEFONA? S ovim pravilima potpuno IZLUDITE partnera
Foto: Profimedia

ZA NEZABORAVAN UŽITAK

UZBUĐUJE VAS S*KS PREKO TELEFONA? S ovim pravilima potpuno IZLUDITE partnera

S razmenom seksi poruka treba početi polako i pustiti da se uzbuđenje gomila, tako će kasnije u krevetu biti zabavnije. Međutim, s fotografijama treba biti oprezan

Objavljeno:

Razmenjivanje seksi poruka itekako može razbiti monotoniju u vezi, a strast na taj način vraća 38 posto žena i 32 posto muškaraca, potvrdila je studija kompanija za proizvodnju seksualnih igračaka Adam and Eve provedena na 1000 ljudi. Seksting može biti jako zabavan, ali treba biti oprezan kako ne biste preterali ili kako vaše poruke ne bi završile na krivom mestu.

Lagano nakupljanje seksualne napetosti vodi još većem užitku, tvrdi seksualna terapeutkinja. Recite partneru što mu sve želite raditi ili što želite od njega. Možete početi rečima "Ne mogu prestati misliti o tebi. Želim osetiti tvoje meke usne na sebi". To će ga raspametiti i jedva će čekati da što pre dođe kući, piše Women's Health.

Probudite njegovu maštu

U ovakvim porukama treba sačuvati dozu tajanstvenosti, ne otkriti sve na početku kako bi se bolja polovina imala čemu veseliti. Takav će pristup probuditi njegovu maštu. Dajte mu do znanja da nosite nešto crveno i čipkasto, a ostalo prepustite njemu da razradi sam.

Odgovorite mu na poruke u vrućem tonu

Kod sekstinga je važna i povratna informacija. Stoga ako partneru šaljete vruće poruke, odgovorite u istom tonu, tvrde seksualni terapeuti. Možete mu napisati kako vas izluđuje, da jedva čekate da ga vidite ili da više ne možete čekati.

Oprezno sa seksi fotografijama

Vizualni podražaji muškarce više uzbuđuju nego bilo koji drugi stoga će partnera vruće fotografije sigurno dovesti na rub. Međutim, s time treba biti oprezan. Ne preporučuje se slati fotografije na kojima se vidi vaše lice jer nikad ne znate gde bi one mogle završiti. Umesto toga možete poslati fotografije seksi donjeg veša ili potpetica koje mislite nosite u vašoj igrici zavođenja.

(Espreso, 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.