KATARINA IZBOLA MUŽA, PA ZAKLALA SVOJE DVOJE DECE: Nakon JEZIVOG ZLOČINA uradila nešto će vam zalediti krv u ŽILAMA
Katarina i Denis, Foto: Printscreen/Youtube

UŽASNO

KATARINA IZBOLA MUŽA, PA ZAKLALA SVOJE DVOJE DECE: Nakon JEZIVOG ZLOČINA uradila nešto će vam zalediti krv u ŽILAMA

Svađa supružnika počela je usled Katarinine ljubomore i izliva besa, nakon čega joj je Denis zapretio razvodom i oduzimanjem starateljstva nad decom

Objavljeno:

Katarina L. (37) iz ruskog Vladivostoka osumnjičena je da je prošlog četvrtka počinila teško porodično ubistvo. Ova Ruskinja, inače majka troje dece, prerezala je vrat dvoje mališana Viktorije i Dimitrija, a potom nasmrt izbola muža Denisa L, kog je optužila da ju je prevario.

Nakon ubistva koje je šokiralo čitavu zemlju, ona se sredila i otišla u bioskop, gde je i uhapšena, a prema izveštaju policije, za vreme privođenja se sve vreme smejala.

Svađa supružnika počela je usled Katarinine ljubomore i izliva besa, nakon čega joj je Denis zapretio razvodom i oduzimanjem starateljstva nad decom, prenosi Dejli star.

Dodatno revoltirana, zgrabila je kuhinjski nož i nekoliko puta ubola muža.

Njihov rođak, koji im je krenuo u posetu, zatekao je Denisovo telo na podu kuhinje umotano u đubretarskim kesama, dok su u sportskoj torbi bila tela dvoje dece sa prerezanim grkljanima, pišu ruski mediji.

Navodi se, takođe, da je Katarina napisala ceduljicu šta je uradila i gde je otišla, ostavivši papir na stolu, nakon čega se policija uputila u bioskop i uhapsila je.

Pretpostavlja se da je decu ubila napresredno nakon muža, dok je njihovo treće dete u tom momentu bilo u vrtiću.

U policijskim spisima se takođe navodi da je Katarina L. toliko snažno preerezala vratove malenoj Viktoriji i Dimitriju da im je umalo odrubila glave.

– Tokom istrage prikupljani su važni dokazi koji će pomoći da se uspostavi tačna slika onoga što se desilo – navela je Avrora Rimskaja, zvaničnica ruskog Istražnog komiteta.

Katarina L. odvedena je u pritvor, a narednih dana biće podvrgnuta psihološkoj proceni.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.