KRISTINA JE KAO MLADA SVAŠTA RADILA ZBOG KULTA ZVANOG "BOŽJA DECA": Prisiljavali su je na nešto DEGUTANTNO! (VIDEO)
Žrtva sekte Kristina Bebin, Foto: Printscreen/youtube

bizarno

KRISTINA JE KAO MLADA SVAŠTA RADILA ZBOG KULTA ZVANOG "BOŽJA DECA": Prisiljavali su je na nešto DEGUTANTNO! (VIDEO)

Kad je imala 11 godina bila je prisiljena da spava sa bračnim parom

Objavljeno:

Stravična i monstruozna životna priča zadesila je Kristinu Bebin. Kristina je žena koja je godinama bila zarobljena u ozloglašenom kultu “Božja deca” koji zlostavlja mlade devojke, prisiljavajući ih na seks sa odraslima i potragu za novim članicama.

Svoju priču odlučila je da objavi 2018. godine, a evo kako ona izgleda.

Kristina je istakla da su nju i njenu braću i sestre terali da idu na ulicu da prose. Svaki razgovor sa spoljnim svetom bio je zabranjen. Deca su pretvarana u robote. Nije im bilo dozvoljeno da plaču, a ako se ne smeškaju dobijali su batine. Zvezde poput glumice Rouz Mekgovan, gitariste “Flitvud Meka” Džeremija Spensera i članovi glumačke porodice Finiks, uspele su da pobegnu iz ovog kulta, ali Kristina nije bila te sreće.

– Govorili su nam da je seks dobra stvar i da treba da uživamo. Bila sam veoma zbunjena što nisam uživala. Nisam mogla da razumem zašto to nije bila neverovatna stvar kako su mi rekli da će biti – rekla je Kristina.

Proći će još 11 godina – tokom kojih je dva puta silovana – pre nego što je uspela da napusti kult koji je imao hiljade članova širom sveta u svojoj šaci. Danas je Kristina (45) majka četvoro dece i konačno je iznela svoju turobnu priču, nakon 20 godina patnje u kultu.

-Sada uživam da šetam bosim nogama po travi – kaže ona.

Kristina je bila beba, a njen brat je imao dve godine kad je njihova majka ušla u kult, koji je u svakoj komuni imao između 3-20 porodica. Kad je napunila 8 godina, upoznali su je sa “Zakonom ljubavi”, koji muškarcima omogućava da spavaju s kim žele. Žene i devojčice iznad 10 godina mamile su muškarce u seks kult tehnikom zvanom “flert pecanje”, preneo je “Miror”.

Kristina je zajedno sa drugom decom išla da prosi, gledajući druge mališane kako se igraju napolju, slobodni. Njen život je bio isprogramiran. Budili su se u sedam ujutro zbog molitve, potom su išli da prose, nakon čega se vraćala u kuću i starala za mlađu decu. Imali su sat dnevno za vežbe, ali bez grube igre jer kult nije mogao da priušti da ih otkriju u bolnici zbog neke povrede.

Kad je imala 11 godina bila je prisiljena da spava sa bračnim parom. I sad se seća grča u stomaku koji je osećala dok je išla za njima u spavaću sobu i trenutka kad su se vrata zatvorila za njom. Znala je šta se očekuje od nje.

To je bio samo uvod u život u pedofilskom kultu “Deca boga”, u kojem su odrasle osobe mogle da spavaju sa decom i ženama. Porodice kulta su živele odvojeno. Deca su bila sama u grupi i rečeno im je da su svi odrasli njihovi roditelji. Kristina se sa svojom porodicom selila od jedne do druge komune, prisustvujući zastrašujućem nasilju nekih članova kulta. Umesto priča za laku noć slušala je navode o dolazećoj apokalipsi.

-Videla sam kako su pretukli dečaka koji se namrštio umesto nasmešio i drugog kojeg su gurnuli kroz papirnu pregradu u Japanu jer nije prestajao da plače. Jedino vreme kad sam mogla da plačem je bilo kad smo dobijali kaznu. Odmah potom smo morali da prestanemo. Trenirali su nas da budemo emotivni roboti, uvek srećni i nasmejani… Nismo smeli da se igramo ili čitamo knjige a jedini film koji smo smeli da gledamo bio je “Moje pesme, moji snovi”, jer su deca porodice Fon Trep uvek bila srećna – navela je Kristina tada.

-Plašila sam se i mokrila sam u krevet, ali sam to krila jer se to smatralo demonskom opsednutošću i mogli su da to batinama izbijaju iz mene – dodala je ona.

Kad je imala 12 godina, zajedno sa starijim bratom poslali su je u Japan na mesec dana kampa, ali su ostali dve godine. Tu je bila primorana da satima čita Bibliju, ponavlja zavete kultu i prolazi kroz oštri režim vežbi. Slali su je u više komuna i dva puta je bila silovana.

-Kult je privlačio otpadnike od društva, narkomane i mentalno poremećene osobe. Ljudi su stalno menjali imena da ostanu anonimni – kaže Kristina, dodajući da su bili izolovani od sveta i da im je govoreno ostali žive pogrešno a oni ispravno. Sa 15 godina poslali su je u kamp u Manili, na Filipinima, gde su javni egzorcizmi i nasilje bili uobičajeni.

-Tek sam došla i odveli su me u samicu i pitali jesam li imala ovosvetovnih misli. Priznala sam da sam slušala muziku dok sam prosila i da imam kožnu jaknu. Ukorili su me i spalili jaknu – kaže Kristina, dodajući da je njen brat proveo dva meseca u samici jer je priznao da je pušio i čitao knjige.

Sredinom ‘80-tih klult je promenio ime u “Porodica”, a vođa Dejvid Berg se povukao i slao instrukcije pismima i fotografijama na kojima deca imaju seks sa odraslima. Pobegao je 1993, a umro godinu dana kasnije, u 74oj godini.

-Pokušao je da kaže svojim sledbenicima da prestanu da spavaju sa maloletnicima zbog istrage, ali je pedofilski seks nastavljen jer ga članovi kulta nisu videli kao greh – objasnila je Kristina.

Došlo je do masovnih hapšenja u 130 komuna, ali mnoge žrtve nisu mogle da imenuju zlostavljače. Kristina je oslobođena kad je imala 20 godina, a budućeg supruga upoznala je u komuni u Luizijani. Kad je zatrudnela, ona i suprug su odbili da predaju dete kultu i skupili hrabrost da pobegnu. Kristina kaže da ne krivi svoju majku i da je ostavila prošlost za sobom.

-Sve što osećam spram kulta je žaljenje. Oni moraju da žive sa onim što su uradili dok ja mogu da nastavim sa svojim životom. Imam četvoro prelepe dece i zahvalna sam za svaki dan koji živim slobodno – rekla je tada.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(EspresoMirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.