VIKTORIJA JE UBILA BOGDANA NA MONSTRUOZAN NAČIN: Biće vam MUKA kada čujete kako je beba stradala, HOROR! (VIDEO)
Viktorija, Foto: Instagram/east2west news

ubistvo bebe

VIKTORIJA JE UBILA BOGDANA NA MONSTRUOZAN NAČIN: Biće vam MUKA kada čujete kako je beba stradala, HOROR! (VIDEO)

Kada je pronađeno bebino telo, ubrzo je uhapšena i Viktorija, a mali Bogdan bio je polubrat njenog dečka kom je navodno želela da se osveti zbog svađe

Objavljeno: 10:30h

Kako je saopšteno, dadilja Viktorija Ajmetdinova (23) iz ruske oblasti Tjumen, privedena je policiji pod sumnjom da je izvršila teško ubistvo.

Ona je, naime, dok je čuvala novorođenče, u jednom trenutku nestala zajedno sa šestomesečnom bebom, da bi policija potom ustanovila da je bebu po imenu Bogdan najpre usmrtila gušenjem, a onda spalila njeno telo i ostavila u kesi izvan grada, prenosi East2west news.

Kada je pronađeno bebino telo, ubrzo je uhapšena i Viktorija, a mali Bogdan bio je polubrat njenog dečka kom je navodno želela da se osveti zbog svađe.

Za vreme hapšenja, policiji je tvrdila da će uskoro “postati zvezda” i da “svi ljudi neviđenom brzinom hrle ka paklu”, ali ne navodeći zašto tako govori, pa su policajci pretostavili da je mislila na ubistvo o kom će brujati ceo svet.

Prema rečima bebine majke Natalije Gafner, ona i njen suprug Igor ostavili su bebu Viktoriji na čuvanje dok su išli na sahranu, ne sluteći da će nekoliko dana kasnije i sami sahraniti svoju bebu.

Kada su se vratili kući, nisu zatekli ni Viktoriju, a ni malog Bogdana, a pelene i hrana koja je bila namenjena za bebu, ostali su neiskorišćeni.

“Zvali smo je na telefon, ali se nije javila, niti je bila dostupna. Posle nekog vremena ozbiljno smo se zabrinuli i kontaktirali smo policiju”, rekla je bebina majka Natalija, koja pretpostavlja da je Viktorija preko njene nedužne bebe htela da se osveti svom dečku Andreju, koji je bebin polubrat, odnosno sin njenog supruga Igora iz prvog braka.

Ugljenisano telo bebe, sa jasnim znacima davljenja pre spaljivanja, policija je pronašla nedaleko od grada Zavodukovska, gde su roditelji živeli sa bebom.

Da stvar bude još jezivija, nakon zločina je na društvenim mrežama napisala da je antihrist, da je u svakom videla đavola, pa da je i zbog toga oduzela život bebi.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.