BIZARNO! PRONAĐENA GOLA U ODVODU NAKON 3 NEDELJE OD NESTANKA: Policiji ispričala šta joj se TAČNO dogodilo (FOTO)
Tvrdi da se zaglavila u kanalizacijskom sistemu, Foto: Profimedia

FLORIDA

BIZARNO! PRONAĐENA GOLA U ODVODU NAKON 3 NEDELJE OD NESTANKA: Policiji ispričala šta joj se TAČNO dogodilo (FOTO)

Hitne službe izašle su na mesto događaja i uspele da izvuku ženu iz 2,5 metra dugačkog kanalizacionog odvoda

Objavljeno:

Lindsi Kenedi koja je pronađena gola u odvodu skoro tri nedelje nakon što je prijavljena kao nestala, tvrdi da se zaglavila u kanalizacijskom sistemu.

Naime, žena je u utorak izvučena iz rupe nakon što su građani čuli kako viče u Delrej Biču na Floridi u SAD-u.

Hitne službe izašle su na mesto događaja i uspele da izvuku ženu iz 2,5 metra dugačkog kanalizacionog odvoda. Tim za specijalne operacije uspeo je da ukloni rešetke, spusti se niz meredevine i izvuče Kenedijevu iz šahta.

"Prolaznica je čula kako neki zvuk dolazi iz kanalizacije. Čula je ženu kako viče. Na naše iznenađenje, pronašli smo ženu zaglavljenu u kanalizaciji. Sada se gospođa Kenedi, koja je pronađena gola i prekrivena prljavštinom, oporavlja u bolnici", rekao je Deni Mošela iz vatrogasne spasilačke službe.

"Nije bila u stanju da ustane. Nije imala odeću na sebi i bila je vrlo prljava. Imala je i nekoliko površinskih rana, a kolena su joj bila izgrebana. I sama pomisao da osoba može biti dole u bilo kom trenutku je zastrašujuća", rekao je Mošela. Njen partner je prijavio da je nestala pre gotovo tri nedelje, prema policijskom izveštaju.

"Ovo je bio daleko jedan od najbizarnijih incidenata na koje su naši policajci reagovali", rekao je službenik za javno informisanje policijske uprave Delrej Biča Ted Vajt.

DBFR's Special Operations Team rescued a woman trapped in a storm drain Tuesday morning just a few feet from busy...

Posted by Delray Beach Fire Rescue on Уторак, 23. март 2021.

Kenedijeva rekla je detektivima da je išla da pliva ​​u potoku u blizini kuće svog dečka, da bi na kraju pronašla vrata koja su vodila do tunela. Pratila je dugo taj tunel sve dok nije završila u odvodu.

Kako kaže, šetala je kanalizacijskim sistemom otprilike tri nedelje pre nego što je ugledala svetlost i povikala u pomoć. Policajci su rekli da se činila 'vrlo bistrom' i da nije zadovoljila kriterijume za hospitalizaciju.

Njena majka je policiji rekla kako Lindsi ima mentalnu bolest i česta je korisnica ilegalnih opojnih droga, navodi se u policijskom izveštaju.

"Takođe je izjavila da je i u prošlosti činila neobične stvari i donosila loše odluke kad je bila pod jakim uticajem droga", navodi se u izveštaju.

Bonus video:

02:34

BUĐENJE KULTUROM: Natalija Živančević

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.