ČIM SAM UŠLA U WC NEŠTO ME UJELO ZA STRAŽNJICU: Žena je na kampovanju doživela NAJBIZARNIJU SITUACIJU IKAD!
Začuo se vrisak, Foto: Ilustracija, Youtube printscreen

SUSRET ZA PAMĆENJE

ČIM SAM UŠLA U WC NEŠTO ME UJELO ZA STRAŽNJICU: Žena je na kampovanju doživela NAJBIZARNIJU SITUACIJU IKAD!

Šanon Stevens zadobila je povrede od ugriza medveda ili poteza kandžom, objašnjava kako je teško proceniti

Objavljeno:

Šanon Stevens verovatno je još uvek u šoku nakon bizarne nezgode koja joj se dogodila tokom vikenda na jezeru Čilkat na Aljasci, javlja BBC.

Dok je koristila poljski toalet napao ju je medved.

- Leti je uobičajeno kada idem na toalet da vičem 'meeedooo'. Sada je zima, nisam mislila da će biti potrebno. Čim sam sela, nešto me ugrizlo za zadnjicu. Skočila sam i i vrisnula, ispričala je za lokalne medije.

Nakon što je čuo njen vrisak brat je pojurio da vidi što se dogodilo, da bi ugledao glavu medveda koji je ušao kroz rupu na zidu prostorije u kojoj je bio toalet. Glava mu je bila negde na polovini daske toaleta.

Šanon Stevens zadobila je povrede od ugriza medveda ili poteza kandžom, objašnjava kako je teško proceniti. Incident se dogodio dok je bila na odmoru u jurti, okruglom šatoru s bratom Erikom i njegovom devojkom. Ranije te večeri pekli su kobasice na otvorenom, a medveda je verovatno privukao miris hrane.

Nakon incidenta odmah su svi zajedno pobegli u jurtu i odlučili da će ostati dok se na razdani. Šanon je uspela da sanira povredu uz pomoć kompleta prve pomoći.

Sledećeg jutra su primijetili otiske stopala medveda oko ognjišta i poljskog toaleta.

Aljaški biolog Karl Koč proveo je kratku istragu te za lokalnu televiziju KTOO izjavio da misli da je reč o crnom medvedu.

- Šanon je vjerojatno jedina osoba kojoj se dogodilo ovako nešto. Ne bi me iznenadilo da su i drugi ljudi imali bizarne incidente, ali jako je neobično da se to dogodilo u februaru u poljskom toaletu, rekao je.

Šanon Stevens rekla je za Anchorage Daily News da će ubuduće obavezno pogledati pre nego što sedne.

(Espreso/Jutranji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.