JEZIVO: Glumici nakon loše odrađene estetske operacije OTPAO DEO NOSA (FOTO)
Gao Liu, Foto: Printscreen/Instagram

HOROR

JEZIVO: Glumici nakon loše odrađene estetske operacije OTPAO DEO NOSA (FOTO)

U oktobru prošle godine odlučila je da ode pod nož i operiše nos uverena da će joj to pomoći u karijeri pevačice i glumice

Objavljeno:

Kineska glumica Gao Liu podelila je svoju priču o lošoj estetskoj operaciji koja joj je uništila samopouzdanje, ozbiljno ugrozila zdravlje, ali i karijeru, jer se povukla iz javnog života.

U oktobru prošle godine odlučila je da ode pod nož i operiše nos uverena da će joj to pomoći u karijeri pevačice i glumice. Prijateljica ju je upoznala sa hirurgom i dogovorili su se sve vezano za zahvat. Trajao je četiri sata, a potom se Gao probudila i počela osećati bol u nosu koji se vrlo brzo inficirao. Bio je to početak noćne more. Rečeno joj je da će do decembra, najkasnije januara, moći da se vrati na posao, ali stanje je bilo sve gore. Koža na vrhu nosa počela je da tamni, a na kraju je deo tkiva odumro - i otpao!

Završila je u bolnici na dva meseca, oštećenje nosa toliko je veliko da se barem godinu dana neće moći podvrgnuti novoj operaciji odnosno rekonstrukciji. Svoje loše iskustvo podelila je na društvenim mrežama, a kineski mediji započeli su istragu i saznali da je klinika, u kojoj je Liu operisana, dobila pet administrativnih kazni - razlozi još nisu poznati.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.