OKO 70 PRIMERAKA BMW NAPUŠTENO NA LIVADI: Ostavljeni na otvorenom i prepušteni ZUBU VREMENA! (VIDEO)
Automobili, Foto: Printscreen/Youtube/UNTOUCHABLE-언터쳐블

automobili

OKO 70 PRIMERAKA BMW NAPUŠTENO NA LIVADI: Ostavljeni na otvorenom i prepušteni ZUBU VREMENA! (VIDEO)

Neimenovana firma je kupila čak 200 primeraka BMW-a koristeći državne podsticaje, a onda je tokom 2020. godine bankrotirala

Objavljeno:

U pitanju su primerci BMW-a proizvedeni krajem prošle decenije. Navodno je u pitanju oko 70 primeraka BMW-a i3 koji su ostavljeni na otvorenom i prepušteni zubu vremena, a nalaze se na korejskom ostrvu Jeju, navodi Index.hr.

Kako saznaje Korea Times, u pitanju je nekadašnji vozni park jedne rent-a-kar firme. Neimenovana firma je kupila čak 200 primeraka BMW-a koristeći državne podsticaje, a onda je tokom 2020. godine bankrotirala. Maleni BMW-i su ostavljeni na nekoliko lokacija, a jednu od njih možete videti u nastavku.

Iako je BMW Korea mogao da preuzme automobile nazad, većina je ostavljena na otvorenom, i to na nekoliko lokacija. Neki automobili deluju kao da su u vrlo dobrom stanju, dok na nekim primercima već nedostaje delova.

1 / 5 Foto: Profimedia

Međutim, daleko je to od sudbine koja bi snašla ovako odložene automobile primera radi na brdovitom Balkanu. Ovdašnji "ekološki svesni aktivisti" bi zbrinuli sve primerke verovatno i brže nego što je potrebno da se proizvedu.

Bonus video:

03:18

NIJEDAN RAT U EVROPI NIJE MIMOIŠAO SRBIJU: Milašinovića je naglasio da je Srbija uvek bila na udarima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.