SAMOUBISTVO U PORODICI SERENE I VENUS VILIJAMS?! IMAO JE SVEGA 21. GODINU!
Venus i Serena Vilijams, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

tuga

SAMOUBISTVO U PORODICI SERENE I VENUS VILIJAMS?! IMAO JE SVEGA 21. GODINU!

Porodica Serene i Venus Vilijams u žalosti!

Objavljeno:

Nećak dve možda i najveće zvezde ženskog tenisa u 21. veku, Serene i Venus Vilijams je prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Yahoo Sports izvršio samoubistvo.

Alfons Vilijams je umro 3. februara i to nakon što je dugo muku mučio sa mentalnim i psihičkim problemima, uključujući i bipolarni poremećaj i Pejronijevu bolest. Imao je samo 21 godinu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Živeo je u Las Vegasu i bio je unuk Ričarda Vilijamsa, oca Serene i Venus. Sabrina Vilijams, koja je bila najstarija Ričardova ćerka iz prvog braka je bila Alfonosva majka.

Ona je u jednom intervjuu za "San" rekla kako nije imala nikakve odnose sa poznatim teniserkama i da je znala da njen sin ima psihičkih problema i da je već ranije hteo da sebi oduzme život.

1 / 7 Foto: EPA/Nic Bothma

Ričard Vilijams koji je napunio 80 godina pre dva dana je najpoznatiji po tome što je trener Serene i Venus Vilijams i što im je pomogao da pomognu toliko uspešne u karijeri. U poslednjih nekoliko godina i sam se povukao iz javnosti.

Njegova priča je dokumentovana u filmu "Kralj Ričard" u kojem je glumio Vil Smit, a koja je dobila nominaciju za Oskar zbog načina na koji je Smit "skinuo" Ričarda. Izvršni producent je, verovali ili ne, bila Serena.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.