TENISKI STRUČNJAK PRUŽIO JAKU PODRŠKU NOVAKU! Razumem ga potpuno, zaslužuje poštovanje!
Foto: Profimedia

NEMA DILEMU!

TENISKI STRUČNJAK PRUŽIO JAKU PODRŠKU NOVAKU! Razumem ga potpuno, zaslužuje poštovanje!

Patrik Muratoglu zalaže se za slobodu izbora kada je u pitanju svaka situacija, pa tako i vakcinacija

Objavljeno: 23:43h

Jedan od najvećih teniskih stručnjaka Patrik Muratoglu putem svog Instagram naloga pružio je jaku podršku Novaku Đokoviću zbog toga što je i pored svih pritisaka ostao pri svojim uverenjima.

Teniski trener čija je akademija jedna od najpoznatijih kaže da se zalaže za slobodu izbora kada je u pitanju svaka situacija, pa tako i vakcinacija protiv korona virusa.

- Razumem ga i u potpunosti podržavam slobodu izbora da li neko želi da se vakciniše ili ne. Uvek sam zastupao i podržavao slobodu izbora oko toga šta unosite u svoje telo - započeo je Muratoglu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Francuski stručnjak je pohvalio Novaka Đokovića zato što je i pored pritiska da se vakciniše kako bi nastupio na Australijan openu on to odbio, stavljajući tako svoje principe ispred titula.

- On je taj koji prosečno osvaja najviše Gren slemova, a ipak svoje uverenje da se ne vakciniše stavlja ispred trke da postane najbolji teniser ikada. To je izuzetno moćno - poručio je trener Serene Vilijams.

Na kraju je pomenuo i to što je javnost uglavnom protiv Đokovića i njegovog stava o vakcinaciji, ali to ne utiče na njega i da zato zaslužuje puno poštovanje.

- Mislim da neko ko ostaje pri svojim uverenjima, iako je većina javnosti protiv njega, zaslužuje potpuno poštovanje - zaključio je Muratoglu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.