SAD GA KAPIRA (VALJDA): "Novak je slobodarskog duha, želi da se distancira od ANTIVAKSERA, oseća se NESHVAĆENIM!"
Amol Radžan/Novak Đoković, Foto: Printscreen/Twitter/@karth_k, Profimedia

razjašnjeno

SAD GA KAPIRA (VALJDA): "Novak je slobodarskog duha, želi da se distancira od ANTIVAKSERA, oseća se NESHVAĆENIM!"

Posle intervjua Radžan je izneo svoje utiske o Novaku i onom što mu je ispričao

Objavljeno: 12:00h

Prvi teniser sveta Novak Đoković dao je ekskluzivni intervju za britanski Bi-Bi-Si (BBC) u kom je napokon progovorio o dešavanjima u Australiji i tome da li će se vakcinisati i pod kojim uslovima.

Intervjuisao ga je Amol Radžan koji se začudio da je Đoković spreman da propusti i naredne velike turnire samo da ne bude primoran na vakcinu.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Twitter/@karth_k

Posle intervjua Radžan je izneo svoje utiske o Novaku i onom što mu je ispričao:

Amol Radžan
foto: Printscreen/Twitter/@karth_k

- Bio je odlučan da se ne oglašava u Australiji i tokom turnira, delom zato što je želeo da ispoštuje ljude koji učestvuju na turniru, a oseća se pogrešno predstavljenim i neshvaćenim. Intervjuom je svoj položaj želeo da distancira od globalnog pokreta antivaksera, naveo sam ga da priča o tome zbog njegove pozicije u svemu. On oseća da kao jedan vrhunski sportista mora i te kako da pazi šta "ulazi" u njegovo telo, a drugo je stvar njegovih principa, kazao je da je slobodarskog uma, da odluka zavisi isključivo od njega i da brani pravo izbora, da je to svačija individualna odluka. Mislim da je sve ovo uradio da bi se konačno čuo njegov glas, ali i da bi se odvojio od globalnog antivaks pokreta, te da još jednom poruči Australiji da nije želeo da krši pravila - rekao je novinar BBC-ja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.