ENGLEZI ODMAH UDARILI NA NOVAKA: Izričito je naglasio da NIJE ANTIVAKSER, a oni preneli OVAKVU vest!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

TAKO I TREBA

ENGLEZI ODMAH UDARILI NA NOVAKA: Izričito je naglasio da NIJE ANTIVAKSER, a oni preneli OVAKVU vest!

Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa

Objavljeno: 10:55h

Bez obzira na to što je jasno poručio da nije antivakser, engleski mediji ne prestaju da napadaju najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića i sramno se ophode prema njemu.

Praktično, samo su nastavili sa svojom kampanjom koju su imali za vreme Novakove situacije u Australiji, a ovoga puta bezobrazluk je pokazao "Miror" koji je jedan od mnogih koji su preneli Đokovićev intervju za Bi-Bi-Si (BBC).

S tim što očigledno ne haje za reči koje je Srbin rekao. A rekao je odmah na startu da nije antivakser, dok je "Miror" u svoj naslov bez blama stavio "antivakser Đoković" i tako još jednom pokazao nepoštovanje prema prvom reketu sveta.

Inače, Novak je poručio da ne treba da se povezuje sa antivakserskim pokretom i da podržava pravo pojedinca na izbor. Na pitanje da li bi žrtvovao učešća na Grend Slemovima kao što su Vimbldon i Ronal Garos, je rekao:

Novak Đoković
foto: Profimeida

- Da, to je cena koju sam spreman da platim! Nikada nisam bio protiv vakcinacije, primio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće.

Takođe, nije odbacio mogućnost da se jednog dana vakciniše.

- Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.