ŠTO BI ŠARENAC REKAO: VUKU MU SE PO PODU! RAFA - FENOMEN! RODŽER - SAVRŠENA TEHNIKA! NOVAK - EH NOVAK!
Vanja Grbić o Novaku Đokoviću, Foto: EPA/ JOEL CARRETT, EPA/Jonathan Nackstrand, Starsport©

LEGENDARNI VANJA GRBIĆ

ŠTO BI ŠARENAC REKAO: VUKU MU SE PO PODU! RAFA - FENOMEN! RODŽER - SAVRŠENA TEHNIKA! NOVAK - EH NOVAK!

Legendarni odbojkaš Vanja Grbić, pričao je o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Objavljeno: 11:22h

Novak Đoković je uvek zanimljiva tema, posebno je "iskočio" u javnost zbog nedavnih događaja i maltretiranja koje je doživeo u Australiji.

Podjednako strasti kao Novak na terenu, ulagao je i Vanja Grbić i sigurno ste "pali" na njegovu borbenost i želju koju je ulagao u svakom meču, pa čak i svakom poenu.

Van terena njegov način govora i birane reči, pokazuju odmerenost, i drugu stranu njegove ličnosti koja ne otriva veliki naboj koji smo gledali na terenu. Možda nije čudo, s obzirom da je legendarni odbojkaš ljubitelj prirode i pecanja.

Vanja je u podkastu Pojačalo pomenuo fenomen Novaka Đokovića:

- Fenomen Novaka Đokovića je za mene, koji gledam sa stane, i koji sam prolazio mnoge stvari, vrlo lako objašnjiv. Federer ima savršenu tehniku. Nadal je fizički fenomen. Da im je Noletova glava, oni bi vladali pedeset godina. Glava i srce... da se ne spuštam niže, mislim da nije primereno - šarmantno i zanimljivo dao je svoje viđenje Vanja Grbić.

Grbić je igrao na poziciji primača servisa, ukupno je u dresu reprezentacije osvojio 14 medalja.

Proglašen za najboljeg igrača Evrope 2000. godine. Najveći uspeh postigao je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, kada je osvojio zlatnu medalju. Bio je član reprezentacije koja je osvojila titulu šampiona Evrope 2001. godine.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.