ĐOKOVIĆ I NADAL ZARATILI! Čuvena teniska akedemija na PRODAJU - Španac RAZGLEDAO, ali Novak ima KECA u rukavu!
Rafael Nadal i Novak Đoković, Foto: Profimeida

neverovatne informacije!

ĐOKOVIĆ I NADAL ZARATILI! Čuvena teniska akedemija na PRODAJU - Španac RAZGLEDAO, ali Novak ima KECA u rukavu!

Španci donose ekskluzivu, veliki rivali zainteresovani za kupovinu sportskog kompleksa

Objavljeno: 11:14h

Rivalstvo Novaka Đokovića i Rafaela Nadala će uskoro dobiti novu dimenziju! Srpski i španski as su zainteresovani za preuzimanje čuvene akademije Manuela Santane koji je preminuo krajem prošle godine.

Kako javljaju španski mediji za rukovodstvo čuvenog "Reket kluba" u Marbelji boriće se trenutno najveći rivali na Turu.

Sportski kompleks se nalazi na luksuznoj lokaciji "Loma de Oro" u Marbelji, okružen palatama, kao što je Mar Mar, koji pripada kralju Saudijske Arabije, pa je ovo itekako primamljiva investicija za tenisere.

Kako piše španski "Vanitatis", koncesija Marbelja reket klubu važi do 2026. godine, kada ističe vreme dato Santani da upravlja objektima.

Boris Beker, Manolo Santana
foto: EPA/Kiko Huesca

Odbornik za sport Manuel Kardenja je za ovaj medij objasnio da sadašnji vlasnici mogu da nastave da vode klub. Ali, 2026. će ponovo izaći na javni tender, tako da može doći do promene vlasnika.

Sportski klub je na prodaju, tačnije, na aukciji, a odma se počelo sa spekulacijama da bi i Rafael Nadal i Novak Đoković bili zainteresovani da se prijave na licitaciju.

Španac je prošlog novembra proveo nekoliko dana u novembru u Marbelji, obilazeći zemlju u toj oblasti. Svima je poznata naklonost koju je "bik sa Majorke" imao prema maestru Manolu Santani, pa mu je ovo sigurno jedna od želja.

Novak Đoković, Rafael Nadal
foto: Profimedia

Đoković je još jedan od zaljubljenika u teniski klub Marbelja. Kako je ekskluzivno objavio Vanitatis, Srbin namerava da svoju kuću u Sijera Blanci, La Perla, pretvori u svoju drugu kuću. Kuća se gradi već nekoliko meseci, gde je uložio milione. Ova činjenica, zajedno sa činjenicom da je njegov brat Marko već nastanjen u Marbelji i predaje tenis u Puente Romano (bivši teniski klub Manolo Santana), daje mu dobre šanse da bude dobar kandidat za preuzimanje sportskih objekata.

Kako Vanitatis saznaje iz nezvaničnih izvora, sve bi moglo da se reši u Novakovu korist, pošto i on i njegov brat imaju prebivalište u Marbelji, dok Rafa nema imovinu u gradu Kosta del Sol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.