OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Neverovatan GEST Hrvata dok je Đoković bio u zatočeništvu, ubrzo stigao Novakov odgovor!
Bernard Tomić i Novak Đoković, Foto: AP

podrška!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Neverovatan GEST Hrvata dok je Đoković bio u zatočeništvu, ubrzo stigao Novakov odgovor!

Australijanac hrvatskog porekla šokiran postupcima Australijanaca prema Novaku Đokoviću

Objavljeno: 09:18h

Mnogo kontroverzi je potreslo ovogodišnji Australijan Open, a na kraju je zadovoljan iz Melburna otišao Rafael Nadal, koji je u finalu savadao Danila Medvedeva posle epskog prekreta.

Svakako, najjači utisak australijske teniske priče je deportacija Novaka Đokovića.

Retki su oni koji su glasno stali na stranu najboljeg tenisera sveta, na iznenađenje teniske javnosti, to je učinio Nik Kirjos, a sada mu se pridržio još jedan Australijanac.

Bernard Tomić je igrao na Australijan Openu pozitivan na koronu, a takmičenje je završio već u kvalifikacijama...

Bernard Tomić
foto: EPA/Dean Lewins

Teniser hrvatskog porekla je sada otkrio da je komunicirao sa Novakom za vreme njegovog boravka u imigracionom centru. I poručio mu je da mu je žao zbog svega što se desilo...

- Pričali smo i rekao sam mu da mu želim sve najbolje, da sam jako tužan što ga neću videti da igra na Australijan openu...- poručio je Tomić koji mu je poslao snimak iz svlačionice gde je ormarić sa njegovim imenom.

Tomić je rekao da je rekao i da ga mediji iz Australije nisu tretirali kako je zaslužio i da nije imao sreće da dobije priliku da brani trofej na Australijan openu, osudivši svoju zemlju zbog toga. Posebno žali zbog toga što je to mogao da bude rekordni deseti u Melburnu, odnosno 21. ukupno, međutim sada je trofej pripao Rafaelu Nadalu.

- Zahvalio mi se i poželeo mi je sve najbolje- rekao je Tomić za "Blic".

Bernard Tomić
foto: EPA/Rhona Wise

- Situacija u kojoj se našao je psihološki veoma teška. Teško je uopšte poverovati da se ovakva situacija dogodila. Nestvarno je! Ali, ako će se neko sigurno vratiti jači i ako neko ima snage da prođe kroz sve, onda je to Nole. Potrebno je da budete izuzetno mentalno jaki. Verovatno je na Turu on jedini dovoljno jak da prebrodi ovo. Verujem u to da je on pravi šampion i da će se izdići iznad ove situacije...- zaključio je Australijanac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.