KSENIJA VUČIĆ JE SVE VREME BILA UZ NOVAKA: Branila je Đokovića, "školski primer GOSPODINA i ŠAMPIONA"!
Ksenija Vučić/Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/avucic, Profimedia

ovako je videla australijsku sagu

KSENIJA VUČIĆ JE SVE VREME BILA UZ NOVAKA: Branila je Đokovića, "školski primer GOSPODINA i ŠAMPIONA"!

Razočarala se u Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva koji su izjavama tokom cele situacije pokazali nimalo saosećanja za svog kolegu

Objavljeno:

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je večeras preminula u 56. godini u Beogradu.

Ksenija Vučić je radila kao novinar više od 30 godina, a ovih dana se isticala i porukama podrške srpskom teniseru Novaku Đokoviću zbog tretmana u Australiji iz koje je na kraju sramno deportovan.

1 / 6 Foto: Profimedia

Posle takve presude Federalnog suda Australije, izjavila je:

- Anglosaksonsko pravo, za razliku od našeg, kontinentinalnog, nama je jako čudno. Ovo se zasniva na presedanima, a juče je napravljen nov presedan na koji će se oni pozivati i u svakom sledećem slučaju, i to će biti deo sudske prakse. Bojim se narednih turnira, ovo sada je gotovo, Australijan open ne postoji više. Tu su Majami, Florida, i drugi turniri, a šta će tu biti, ja to ne znam.

Isticala je i da je Novak Đoković pravi primer gospodina i šampiona i da je to pokazao izjavom nakon svega, ne rekavši nijednu ružnu reč o Australiji.

Kako je dodala, pored medijske fame, ostaje jedna činjenica, a to je da će kroz 100 ili 200 godina, kada nas ne bude, kada ne bude premijera Skota Morisona i Aleksa Hoka, njih dvojice se niko neće sećati, a Novak će biti upamćen kao istorijski lik.

ksenija vučić
foto: Printscreen

- Ja sam primila tri vakcine, ali tu ima jedna činjenica, da je Novak otišao sa tri vakcine sinofarma ili sputnjika, on opet ne bi mogao da uđe u Australiju... - rekla je tad Vučić.

Razočarala se u Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva koji su izjavama tokom cele situacije pokazali nimalo saosećanja za svog kolegu, pa nije marila ko će od njih dvojice pobediti u meču polufinala.

Napominjala je i dvostruke aršine, odnosno da Rafael Nadal takođe nije prošao obavezni period izolacije pre puta u Melburn, a njegova objašnjenja su Kseniji bila neuverljiva.

Mesto i sahrana preminule novinarke još nisu poznati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.