NADAL U FINALU, A NOVAK ĐOKOVIĆ LIŽE ISTU KAŠIČICU SA 200 LJUDI! - Skandalozan ispad novinarke, OBRUŠILI se na nju!
Ika Ferer Gotić/Novak Đoković, Foto: Printscreen/Twitter/@IkaFerrerGotic, Profimedia

sramno

NADAL U FINALU, A NOVAK ĐOKOVIĆ LIŽE ISTU KAŠIČICU SA 200 LJUDI! - Skandalozan ispad novinarke, OBRUŠILI se na nju!

Ubrzo po brisanju tvita, novinarka se oglasila novim u kom se žalila da je za pola sata dobila 100 poruka pretnji Đokovićevih navijača i tražila je od njega da ih kontroliše

Objavljeno: 19:32h

Novinarka Ika Ferer Gotić, koja radi na regionalnoj N1 a u sklopu globalne mreže CNN, šokirala je mnoge svojom objavom na društevnoj mreži Tviter gde je prozvala najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Ova novinarka, rođena u Travniku, odrasla u Holandiji, a živela je i u Austriji, Hrvatskoj, Kubi i Španiji, osula je paljbu po Đokoviću nakon što su se pojavili snimci sa liturgije na kojoj je Novak prisustvovao.

1 / 6 Foto: youtube/Телевизија Храм

Podsetimo, u sedmici koja je na izmaku, Nole je bio i na liturgiji u crkvi svete Petke na Kalemegdanu, i na Ostrogu, potom se pričestio na dan Svetog Save u hramu koji je i posvećen najvećem srpskom svetitelju, a upravo je ta scena bila "okidač" za sramni napad Ike Ferer Gotić.

- Neverovatno, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi - napisala je ona.

Tvit je u međuvremenu obrisala, ali je i ranije pokazala da joj smeta što ono što radi prvi teniser sveta privlači toliku pažnju.

Ubrzo po brisanju tvita, novinarka se oglasila novim u kom se žalila da je za pola sata dobila 100 poruka pretnji Đokovićevih navijača i tražila je od njega da ih kontroliše?!

NOVAK PUNI BATERIJE

U međuvremenu, srpski teniser prinudni odmor provodi na relaciji Crna Gora - Beograd.

Posle posete crkvi Ružicu, pa manastiru Ostrogu i Hramu svetog Save, opet se obreo u Crnoj Gori, u Budvi.

Tamo je proglašen za počasnog građanina ovog turističkog mesta, ali i uživao u večerama i obilasku okoline sa majkom Dijanom i ocem Srđanom Đokovićem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.