NAJBOLJI JE! TURNIRI MU OTVARAJU VRATA! ĐOKOVIĆ U DUBAIJU!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Ujedinjeni Arapski Emirati

NAJBOLJI JE! TURNIRI MU OTVARAJU VRATA! ĐOKOVIĆ U DUBAIJU!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković učestvovaće na turniru iz serije 500 u Dubaiju!

Objavljeno: 08:08h

Prema informacijama koje stižu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, vest će uskoro biti zvanično potvrđena na sajtu turnira.

Biće to prvo takmičenje za Đokovića posle torture koju je preživeo u Melburnu tokom dve sedmice u kojima je bio izložen javnom poniženju od strane organizatora Australijan opena, a pre svega tamošnjih vlasti.

1 / 4 Foto: Profimedia

Odluka o učešću na turniru u Dubaiju nije objavljena ni na sajtu Novaka Đokovića koji se inače redovno ažurira, tako da očekujemo da situacija bude jasnija uskoro. Kako se navodi, na turniru učestvovaće još osmorica igrača iz Top 20 na svetskoj rang listi, samo se njihova imena još čuvaju u tajnosti.

Đoković je pet puta bio šampion turnira u Dubaiju.

1 / 8 Foto: Profimedia

Podsetimo, posle dosta neizvesnosti i nekih promenjenih odluka Novaku Đokoviću je dozvoljeno da se takmiči na Rolan Garosu i kasnije Vimbldonu uprkos tome što nije vakcinisan, dok se za Ju Es Open još ništa ne zna.

Svakako, najbitnije da ponovo vidimo Đokovića na terenu i da radi dalje na iznošenju svojih aduta kako bi zaista poneo epitet “najboljeg svih vremena“. Akcija na istočnoj obali Persijskog zaliva trajaće od 14. do 26. februara.

Espreso/Mozzartsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.