LEGENDARNA AMERIKANKA IZVUKLA JAKE ARGUMENTE: Ovo je Novakova druga strana! MORATE JE VIDETI! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Kris Evert

LEGENDARNA AMERIKANKA IZVUKLA JAKE ARGUMENTE: Ovo je Novakova druga strana! MORATE JE VIDETI! (VIDEO)

Od deportacije iz Australije po odluci tamošnjeg Federalnog suda, Novak Đoković je svetska tema broj jedan.

Objavljeno: 21:12h

Australijanci i dalje diskutuju o njegovom slučaju na svim lokalnim televizijama, a oko svega su se oglasili i brojni sportisti putem društvenih mreža.

Poslednja u nizu koja je to učinila je teniska legenda, Kris Evert koja je rešila da pokaže svetu pravo lice najboljeg tenisera planete u ovom trenutku. U njemu se govori o svemu što je radio za brojne zemlje tokom pandemije korone.

- Ovo je druga strana koju ljudi moraju da vide - napisala je Evert, koja je u svojoj karijeri osvojila 18 Grend slem titula u singlu i tri u dublu.

Na snimku se na jednom mestu nalaze i brojni izveštaji svetskih medija o tome kakve je sve sjajne gestove Đoković pravio od početka pandemije, a o kojima mnogi ćute. Američka teniserka je i ranije isticala da je obožavatelj dela i rada Novaka.

1 / 4 Foto: Profimedia

Uz to, Đoković je tražio i da se pomogne teniserima koji nisu u dobroj finansijskoj poziciji tokom pandemije, pomogao je mnogima da se vakcinišu u Srbiji tokom Serbia Opena, a novčano je pomogao i dotičnu Australiju tokom ogromnih požara 2020. godine.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.