KIRJOS DOBIO NAKLONOST SRBA, I UMALO BATINE OD HRVATA - UDARIO JE ŠTO JE JAČE MOGUĆE!
Nik Kirjos, Foto: Printscreen/Twitter/@wwos

AUSTALIJAN OPEN

KIRJOS DOBIO NAKLONOST SRBA, I UMALO BATINE OD HRVATA - UDARIO JE ŠTO JE JAČE MOGUĆE!

Nik Kirjos je ovih dana popularan na Balkanu. Taman što je dobio naklonost Srba, Hrvat je hteo da se tuče sa Kirjosom.

Objavljeno:

Nik Kirjos je u dublu sa Tanasijem Kokinakisom savladao hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić, na Australijan openu. Australijanci su otkrili da je umalo došlo do fizičkog obračuna nakon meča:

"Bilo je prilično zanimljivo, neću da lažem. Nik i ja smo hteli da budemo profesionalni i otišli smo u teretanu posle našeg dubl meča, to nam je bilo možda i prvi put ikada da smo uradili", počeo je Kokinakis.

"Biću iskren - to je bio Pavićev fitnes trener koji je došao i rolerom (za istezanje mišića, prim. aut.) udario o motku što je jače mogao. I isprva sam mislio da se kao šali, nisam bio siguran da li će da grdi svoje igrače.

I onda je došao do Nika i rekao da smo pokazali nepoštovanje... Nik je pogodio protivničkog igrača lopticom, ali to je normalno u dublu, igrači imaju odlične reflekse i moraš tako da odigraš.

Pričali su da smo se pravili važnim, ali siguran sam da bi bilo slično da smo mi igrali u Hrvatskoj. To je samo bila energija i na kraju krajeva, bili su besni što su izgubili. Mislim da bi mogli da malo bolje da podnesu poraz, ali na kraju, mi smo samo zabavljali publiku, nismo hteli da pokažemo nepoštovanje", objasnio je australijski teniser.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.