PRVI ČOVEK AUSTRALIJAN OPENA DOČEKAN SALVOM ZVIŽDUKA U KIA ARENI: Njega krive za cirkus oko Đokovića?! (VIDEO)
Samanta Stosur i Krejg Tajli, Foto: Printscreen/Twitter/@7NewsMelbourne

zaslužio?

PRVI ČOVEK AUSTRALIJAN OPENA DOČEKAN SALVOM ZVIŽDUKA U KIA ARENI: Njega krive za cirkus oko Đokovića?! (VIDEO)

Osvajačica Ju Es opena 2011. u singlu i još četiri "mejdžora" u dublu, odigrala je svoj poslednji meč i otišla u penziju

Objavljeno: 10:32h

Na konferencijama sivh značajnijih tenisera i teniserki posle mečeva na Australijan openu, glavna tema je i dalje Novak Đoković.

Ali, tako je i sa gledaocima koji svakom prilikom iskažu svoje nezadovoljstvo zbog cirkusa koji je napravljen oko (ne)učešća srspkog tenisera na prvom grend slemu sezone.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Sada su žestoko izviždali direktora turnira, Krejga Tajlija, koji je izašao na novi teren "Kia arena" ("Šou kort arena") da dâ cveće domaćoj teniserki Samanti Stosur.

Osvajačica Ju Es opena 2011. u singlu i još četiri "mejdžora" u dublu, odigrala je svoj poslednji meč i otišla u penziju.

Publika je Sem nagradila ovacijama, ali Tajlija salvom zvižduka, a čulo se i glasno "Ua!".

Prvi čovek Australijan opena je optuživan da je vanredno obezbedio medicinsko izuzeće Đokoviću, a nakon pritvaranja Srbina, samo je jednom izašao u javnost i rekao da nikog nije doveo u zabludu.

Novak Đoković, Krejg Tajli
foto: Printscreen/Youtube/Australian Open TV

Tajli je ranije danas odbacio informacije da je upravo njegova organizacija platila zakonske takse srpskom teniseru uz konstataciju da je u slučaju deportacije i čitave sage sve već rešeno.

Takođe, Tajli ne razmišlja o ostavci, već samo o turniru koji je u toku rekavši da je na sva pitanja u vezi sage sa Novakom odgovoreno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.