KONAČNO SE I ON OGLASIO: Naterali su ga da komentariše slučaj 'Novak Đoković', PA JE NEGIRAO JEDNU STVAR!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

arhivirao celu zbrku

KONAČNO SE I ON OGLASIO: Naterali su ga da komentariše slučaj 'Novak Đoković', PA JE NEGIRAO JEDNU STVAR!

Prvi čovek Australijan opena je optuživan da je vanredno obezbedio medicinsko izuzeće Đokoviću, a nakon pritvaranja Srbina, samo je jednom izašao u javnost i rekao da nikog nije doveo u zabludu

Objavljeno:

Federalni sud Australije objavio je razloge zašto je Novaku Đokoviću ukinuta viza, a samo nekoliko sati kasnije, oglasio se izvršni direktor Tenis Australije, organizatora Australijan opena, koji je do sada bio vrlo tih po pitanju cele situacije.

Nakon odluke o deportaciji Novaka Đokovića, Tenis Australija se kratko obratila javnosti saopštenjem, ali sada su po porvi put morali da odgovaraju na pitanja novinara.

Novak Đoković, Kreg Tajli
foto: Profimedia

Krejg Tajli je odbacio informacije da je upravo njegova organizacija platila zakonske takse srpskom teniseru uz konstataciju da je u slučaju deportacije i čitave sage sve već rešeno.

- Idemo dalje, fokusiramo se na događaj i nadam se da ćemo imati ovde dve sjajne nedelje. Želimo da se okrenemo iza sebe i da budemo ponosni na to šta smo uradili - u prvom mahu je Tajli preskočio pitanje o Novaku, ali novinar ga je vratio na temu.

Novak Đoković, Krejg Tajli
foto: Printscreen/Youtube/Australian Open TV

On ga je upitao povodom tvrdnji da je Tenis Australija platio zakonske takse, ali i putne troškove Đokovića, te je dobio negativan odgovor.

- Da, video sam tu informaciju i ne bih želeo da idem u detalje u vezi dogovora sa igračima, ali ti navodi su jednostavno neistina - kazao je Tajli.

Na pitanje, da li bi uradio nešto drugačije, čelnik Australijan opena je naveo da svake godine po proglašenju pobednika tim zaseda i raspravlja se o tome da li je moglo nešto uraditi bolje.

Krejg Tajli
foto: Profimedia

Takođe, Tajli ne razmišlja o ostavci, već samo o turniru koji je u toku rekavši da je na sva pitanja u vezi sage sa Novakom odgovoreno.

Prvi čovek Australijan opena je optuživan da je vanredno obezbedio medicinsko izuzeće Đokoviću, a nakon pritvaranja Srbina, samo je jednom izašao u javnost i rekao da nikog nije doveo u zabludu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.