"NOVAKOMRZAC" NAPISAO SRAMAN TEKST O ĐOKOVIĆU! Prvo je LIKOVAO, a sad citira NADALA
Ben Rotenberg, Foto: Profimedia, youtube/Sport360

kolumna

"NOVAKOMRZAC" NAPISAO SRAMAN TEKST O ĐOKOVIĆU! Prvo je LIKOVAO, a sad citira NADALA

Najveći Novakomrzac, američki novinar Ben Rotenberg dočekao je svojih par minuta da u svojoj kolumni oplete po Novaku Đokoviću.

Objavljeno: 07:59h

Amerikanac je napisao kolumnu o početku Australijan opena, gde je opet spomenuo Novaka Đokovića.

''Svi koji se ne zovu Đoković spremni su za Australijan open'' je naziv podrugljujućeg teksta koji je napisao "Novakmrzac boj jedan". Nije mogao da ne likuje nad Novakovom sudbinom, pa se prvo na to osvrnuo a potom na ostatak turnira.

Dok neko likuje, Beograd je da punu podršku Novaku nakon deportacije.

Ukoliko možemo naći nešto što je lepo rekao to je da smo gledali agoniju koja je bila iscrpljujuća, opisajući je kao Gren slem pre Gren slema. Iako su (faktički) iz minuta u minut stizale nove informacije, zanimljivo je da je Ben Rotenberg pronalazio samo one negativne da prenese. Kako izjave tenisera, tako i o samoj deportaciji.

1 / 7 Foto: Profimedia

Osvrnuo se na formu tenisera i teniserki, koju je opisao kao sjajnu, i kako ljubitelji tenisa nemaju za šta da se brinu što Novak ne igra, kvalitet igre ostaje isti.

Ostaje nam da vidimo da li će Novak promeniti takmičarski kalendar, i naravno kako će to dočekati Rotenberg.

Naravno, neizostavno je bilo i citiranje Rafaela Nadala koji je pre donošenja sudske presude rekao kako će Australijan open biti sjajan i sa, i bez Đokovića.

Rotenberg će sada mirne duše moći da posmatra Australijan open, ne strepeći da bi novi, deseti trofej iz Melburna mogao da završi u rukma "Malog od Srbije", kako se Novak pre nekog vremena nazvao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.