STIGLA PODRŠKA IZ PRESTONICE: Kula Beograd svetli u čast Novaka Đokovića, emotivnu poruku vidi ceo grad! (VIDEO)
Foto: EPA/Marko Đoković

SJAJNO

STIGLA PODRŠKA IZ PRESTONICE: Kula Beograd svetli u čast Novaka Đokovića, emotivnu poruku vidi ceo grad! (VIDEO)

Inače, Novak tokom sutrašnjeg ranog jutra ima konekciju za Beograd, kada bi konačno mogao da se vrati u svoju rodnu zemlju posle deset dana "pakla" u Australiji

Objavljeno: 22:16h

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se na putu za Srbiju nakon što je deportovan iz Australije po odluci Federalnog suda i predsedavajućeg sudije Džejmsa Alsopa, koji je potvrdio odluku Ministra za imigracije, Aleksa Hoka da on predstavlja "pretnju za zdravlje i javni red" ove zemlje.

Teško je shvatiti kako su tamošnji organi logički zaključili tako nešto i teško je pomiriti se sa činjenicom da Novaka nećemo ovog januara gledati u odbrani titule na Australijan openu.

1 / 4 Foto: EPA/Marko Đoković

Bilo kako bilo, velika podrška Đokoviću nastavila je da stiže iz naše zemlje. Na jednoj od najviših zgrada u samom centru grada, popularnoj Kuli Beograd "West65", istaknuta je ogromna poruka.

- Nole, doći kući, tvoj narod te voli - piše na led ekranu.

Mnogi Beograđani fotografisali su i snimili ovaj prizor iz svojih automobila, sa ulica ili okolnih zgrada i dele ga putem društvenih mreža.

Inače, Novak tokom sutrašnjeg ranog jutra ima konekciju za Beograd, kada bi konačno mogao da se vrati u svoju rodnu zemlju posle deset dana "pakla" u Australiji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.