NADAMO SE DA JE OPET U PRAVU -AUSTRALIJSKI STRUČNJAK TVRDI: Đoković treba da dokaže 1 stvar i IGRAĆE NA OZI OPENU!
Džastin Kvili, Foto: Printscreen/Twitter/@MayneReport

primarno

NADAMO SE DA JE OPET U PRAVU -AUSTRALIJSKI STRUČNJAK TVRDI: Đoković treba da dokaže 1 stvar i IGRAĆE NA OZI OPENU!

Uveren je da će mu to uspeti

Objavljeno:

Poznati australijski advokat Džastin Kvili, koji je pre prvog saslušanja bio uveren da će Novak Đoković dobiti australijsku vladu na sudu, sada je siguran da će prvi reket sveta igrati na Australijan openu.

Đoković je trenutno ponovo u hotelu "Park" u Karltonu u kom se i ranije nalazio i čeka novo saslušanje na sudu koje je zakazano za 23.30 po srednjeevropskom vremenu, a Kvili ističe da je potrebno da on i njegovi advokati urade samo jednu stvar ako želi da igra na Ozi openu.

Novak Đoković, Tenis, Sport
foto: Profimedia

- Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje. To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo - rekao je Kvili i dodao:

- On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku.

Sva dešavanja u sagi "Novak Đoković", možete pratiti na blogu Espresa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.